Ψηφοφόροι ΝΔ: Λατρεύουν τον Καραμανλή, δυσκολεύονται με τον Βορίδη

13.4.12

Εσύ που θα βιαστείς να ρωτήσεις "Μα καλά, δεν έχουν βάλει μυαλό;", η απάντηση είναι η προφανής "Όχι, δεν έχουν βάλει". Κάπως έτσι, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που εκτιμούν περισσότερο οι φίλοι της είναι ο πρωθυπουργός της Καταστροφής Κώστας Καραμανλής. Θυμίζω ότι είναι μόλις 56 ετών ενώ ο Αντώνης Σαμαράς κλείνει τον Μάιο τα 61...

Metron Analysis, Aπρίλιος 2012

Κατά τα λοιπά, ενθαρρυντική είναι η καλή επίδοση του Άρη Σπηλιωτόπουλου και του Κυριάκου Μητσοτάκη, δυο στελεχών που δεν...


...ακολούθησαν πιστά τον Αντώνη Σαμαρά στην αντιμνημονιακή του υστερία. Λιγότερο καλή η επίδοση του Κωστή Χατζηδάκη, αν και θα μπορούσε να εξηγηθεί από την εν γένει αντιτηλεοπτική φυσιογνωμία του.

"Πακέτο" με τις θετικές γνώμες για τον Κώστα Καραμανλή φαίνεται ότι πάνε τα ποσοστά των Πρόκοπη Παυλόπουλου και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δυο εκ των βασικών υπουργών της μοιραίας πενταετίας.

Τέλος, ως ιδιαίτερα σημαντικά αξιολογώ τα ευρήματα αυτής της δημοσκόπησης που αφορούν τον Μάκη Βορίδη και τον Γιάννη Μιχελάκη. Ο πρώην "ακτιβιστής"  Βορίδης δεν φαίνεται να γοητεύει ιδιαίτερα τα κομματικά πλήθη της Νέας Δημοκρατίας ενώ ο Μιχελάκης πρέπει να είναι ο -με διαφορά- λιγότερο αποδεκτός εκπρόσωπος Τύπου κόμματος.