36 υγιή παιδιά παρίσταναν τα κωφάλαλα για να εισπράττουν οι γονείς τους το επίδομα!

15.5.12

Από το ΣΚΑΙ:

Τριάντα έξι απολύτως υγιή παιδιά στην Αλεξανδρούπολη λάμβαναν επίδομα ως κωφάλαλα από το 2006, σύμφωνα με πόρισμα των επιθεωρητών Υγείας.

Το κύκλωμα -γονείς και ένας τουλάχιστον υπάλληλος- πλαστογραφούσε...


...ιατρικές γνωματεύσεις ή εξαπατούσε τους γιατρούς βάζοντας τα παιδιά να παριστάνουν τα κωφάλαλα.Η ζημία για το Δημόσιο εκτιμάται πως ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Μαζί τα φάγαμε. Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.Μαζί τα φάγαμε.