Καρφιά Παπουτσή για Χρυσοχοϊδη και ΜΜΕ

3.5.12

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη του Χρήστου Παπουτσή, υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Α΄Αθηνών στο Ρ/Σ ΚΑΝΑΛΙ 1:

Η Χρυσή Αυγή δεν εμφανίζεται μόνο σε ορισμένες περιοχές. Η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται δυστυχώς σε όλη τη χώρα. Και είναι αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας, να εμφανιστεί το κράτος ότι είναι απόν, ότι υπάρχει αδυναμία της Αστυνομίας. Η αστυνομία δεν ήταν απούσα. Γιατί την ίδια περίοδο κατά την οποία εσείς καταγράφετε ως....


...απούσα την αστυνομία, η Ελληνική Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας επιχειρεί σε καθημερινή βάση με ειδική δύναμη η οποία συγκροτήθηκε γι’ αυτό το σκοπό και με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Δροσάκη εδώ και ενάμισι χρόνο. 

Μάλιστα από τις 2/4/2010 οι επιχειρήσεις γίνονται σε καθημερινή βάση. Και οι δράσεις της ανακοινώνονται καθημερινώς με δελτία τύπου για το πόσους συνέλαβαν, πού έκαναν επιχειρήσεις, σε ποια σπίτια πήγαν, σε ποιες επιχειρήσεις, πού βρήκαν περισσότερους μετανάστες να νοικιάζουν παρανόμως διάφορα σπίτια, πόσες πόρνες συνέλαβαν και πόσους χωρίς χαρτιά συνέλαβαν και πόσους απέλασαν. Σε καθημερινή βάση από τις 2/4/2010 και σας προκαλώ ν’ ανατρέξετε στο Γραφείο Τύπου της ΓΑΔΑ Αθηνών, αλλά ουδείς το προέβαλε. Προεβλήθησαν όλα αυτά ότι δήθεν ξεκίνησαν πριν από 10 μέρες, για κάποιους λόγους τους οποίους ειλικρινά δεν τους γνωρίζω και δεν τους αντιλαμβάνομαι. 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ο Παπουτσής έχει και δίκιο κι άδικο. Δίκιο γιατί πράγματι υπάρχει μια τεράστια επικοινωνιακή υποστήριξη στις ενέργειες του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη αλλά κι άδικο γιατί υπήρξε με διαφορά ο χειρότερος υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Δυστυχώς, η Αστυνομία ήταν απούσα και την απουσία της κάλυψε σε κάποιες περιοχές η Χρυσή Αυγή. Ο Παπουτσής είναι από τους βασικούς υπεύθυνους του χάους στο Κέντρο της Αθήνας κι αυτό μάλλον θα τον οδηγήσει κι εκτός Βουλής.