Η μεγάλη ευκαιρία του Κωστή Χατζηδάκη

22.6.12

Τον Κωστή Χατζηδάκη τον συμπαθώ, αν και δεν μπορώ να το εξηγήσω πολύ πειστικά. Έχω επίσης την αίσθηση ότι "τα λέει καλά" αλλά από την άλλη συνήθως διαπιστώνω ότι "δεν τα λέει" ή μάλλον τα λέει λίγο σιγά.

Περίμενα τα τελευταία δυο χρόνια κάποια στιγμή να εκραγεί. Να πιάσει τον αρχηγό του από το πέτο και να τον ρωτήσει γιατί..


...η Νέα Δημοκρατία έχει μεταλλαχθεί σε δεξιό ΚΚΕ απορρίπτοντας τα μνημόνια. Δεν το έκανε, δεν τόλμησε ποτέ. Ο φιλελεύθερος Κωστής Χατζηδάκης ψήφισε "ΟΧΙ" στο πρώτο Μνημόνιο. Αν τότε υιοθετούσαν οι περισσότεροι Έλληνες βουλευτές τη θέση του, θα είχαμε χρεοκοπήσει.


Από χθες, ο Κωστής Χατζηδάκης είναι ο νέος Υπ.Ανάπτυξης και μάλιστα στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος χρησιμοποιεί τη λέξη "ανάπτυξη" 600 φορές την ημέρα. Είτε τα έλεγε είτε δεν τα έλεγε, είτε τα λέει είτε όχι, ο Κωστής Χατζηδάκης πρέπει τώρα να...τα κάνει.

Περιμένουμε με γνήσια αγωνία και θετική διάθεση να διαπιστώσουμε αν η "φιλελεύθερη" πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας είναι πράγματι φιλελεύθερη. Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες, ούτε υπάρχει χρόνος για μισόλογα και συμβιβασμούς.


Καλή επιτυχία.