Καμμένος: Θα υπάρξει σκληρή τιμωρία, δεν πρόκειται να γλυτώσει κανείς

14.6.12

Παραθέτω τα κυριότερα σημεία της χθεσινής ομιλίας του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου το Μενίδι:

«Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς άνεργο, τα πράγματα κάθε μέρα δυσκολεύουν, οι τοκογλύφοι εκβιάζουν.
Στις 17 Ιουνίου θα ανατρέψουμε τους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους. Στις 17 Ιουνίου θα τους πούμε, πάρτε τα μνημόνια και φύγετε, οι Έλληνες είμαστε περήφανος λαός. Θα περάσουμε δύσκολα....


...αλλά δεν θα μας διευθύνει κανένας Ράιχενμπαχ και κανένας Φούχτελ.
Από τη Δευτέρα θα υπάρχει κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια.»

«Την Κυριακή θα είμαστε εκείνοι που θα καθορίσουν το αύριο της πατρίδας. Εμάς δεν μας ελέγχουν οι Χριστοφοράκοι και οι μιζαδόροι της μεταπολίτευσης. Εμάς μας ελέγχει μόνο ο ελληνικός λαός.
Εκτελείται σχέδιο καθυπόταξης όλων των λαών της Ευρώπης, δεν θα το καταφέρουν. Παρά το ότι έχουν εξαγοράσει τα δύο κόμματα της μεταπολίτευσης αλλά και μικρότερα κόμματα που υπηρέτησαν το μνημόνιο.

Ο κ. Πάγκαλος και ο κ. Σαμαράς υπέγραψαν την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Στις 17 Ιουνίου τελειώνει η προδοτική πολιτική. Θα υπάρξει σκληρή τιμωρία. Συμφωνίες συμμαθητών δεν κάνουμε, δεν πρόκειται να γλυτώσει κανείς. Αν υπολογίζουν σε παραγραφή και ασυλίες τους λέμε: αυτά τελειώνουν 17 Ιουνίου.»


Σχόλιο Παραπολιτικής: Ο κ.Καμμένος περιμένει ότι θα κυβερνήσει στις 17 Ιουνίου και τα υπόσχεται όλα αυτά; Στο πλευρό ποιου; Μήπως του ΣΥΡΙΖΑ;