Γιώργος Μουρούτης: Στο εξωτερικό διατηρούσε τις καταθέσεις του ο Σαμαράς μέχρι τις αρχές του 2012!

27.8.12

Το περασμένο Σάββατο (25/8) η Παραπολιτική έθεσε ένα απλό ερώτημα στον Αντώνη Σαμαρά και στο επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός διατηρεί τις καταθέσεις του σε ελληνικές τράπεζες ή τις διατηρεί στην ασφάλεια μιας τράπεζας του Βελγίου; Αναλυτικά εδώ.

Η ανάρτηση μας αναπαράχθηκε από αρκετούς χρήστες του Facebook και του Twitter, μεταξύ των οποίων και ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ.Χρήστος Ζώης. Λίγο αργότερα, ήρθε μια...


...απάντηση από τον κ.Γιώργο Μουρούτη, διευθυντή του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου σε ύφος που θα ζήλευε και ο Νίκος Αλέφαντος:


Μέσα στο αγενές παραλλήρημα του, ο κ.Μουρούτης παραπέμπει σε ένα link ενός blog αμφιλεγόμενης ποιότητας, όπου κι αναφέρεται:

Η αλήθεια είναι ότι όταν όλοι έβγαζαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, ο Σαμαράς...
τα έφερνε μέσα. Και δεν έχει ούτε ένα σέντ στο εξωτερικό.

Όταν ο Σαμαράς ήταν Ευρωβουλευτής, το ίδιο το Ευρωκοινοβούλιο άνοιξε λογαριασμό ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους Ευρωβουλευτές σε συγκεκριμένη τράπεζα που βρισκόταν εντός του Ευρωκοινοβουλίου, όπου κατέβαλε τις αποζημιώσεις τους.

Αυτό προκύπτει και από το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του 2009 που είδε το φώς της δημοσιότητας.Όμως ο Αντώνης Σαμαράς, σε αντίθεση με άλλους πολιτικούς, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ διότι αυτά τα χρήματα ποτέ δεν υπήρξαν στην Ελλάδα. Είναι η αποζημίωσή του ως Ευρωβουλευτής που καταβλήθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, όταν στην πιο δύσκολη καμπή της κρίσης, στην αρχή του 2012 τα μετέφερε στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας στη Βουλή.Αυτά για τους όψιμους πατριώτες, που είναι πλέον μόνιμοι και άθλιοι λασπολόγοι!!!Όμως έτσι έμαθαν από τον εαυτό τους κατά την περίοδο του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου. Και να ξέρουν ότι ο Σαμαράς δεν είναι σαν τα μούτρα τους!!!


Με λίγα λόγια, ο κ.Μουρούτης επιβεβαιώνει ότι οι καταθέσεις του Αντώνη Σαμαρά παρέμειναν στο εξωτερικό μέχρι και τις αρχές του 2012, όταν κι αναγκάστηκε να τις φέρει πίσω καθώς ήδη τότε ήταν μπροστά στις δημοσκοπήσεις και συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Να συγχαρούμε λοιπόν τον Αντώνη Σαμαρά που τον καιρό της σκληρής αντιμνημονιακής κριτικής του διατηρούσε τα χρήματα του έξω. Έτσι κάνουν οι σωστοί πατριώτες οι οποίες διορίζουν και σε θέσεις αιχμής ανθρώπους με το επίπεδο του κ.Μουρούτη.

Αν πάντως σήμερα επισκεφθείτε τον λογαριασμό του στο Twitter, θα διαπιστώσετε ότι είναι πλέον κλειδωμένος και μη προσβάσιμος από τον καθένα. Προφανώς, κατάλαβε τη γκάφα του...