Ο Λοβέρδος και τα...δυο κόμματα που κυβέρνησαν από το 1974

21.9.12

Aπό το in.gr:


Αιχμές για την απουσία αναπτυξιακής στρατηγικής από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση και σε λίγες ήμερες θα κληθούν στη Βουλή να υποστηρίξουν τα νέα μέτρα διατύπωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής του στη Βουλή για την επιβάρυνση της εγχώριας βιομηχανίας από τις υψηλές τιμές του φυσικού αερίου στην Ελλάδα.

Ο κ. Λοβέρδος κατέθεσε στη Βουλή πίνακα, που δείχνει ότι στη χώρα δημιουργείται......υπέρμετρο κόστος για τον βιομηχανικό καταναλωτή, με την επιβολή του ανώτατου επιτρεπτού φόρου, σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με συνέπεια να κλείνουν βιομηχανίες, να μεταφέρονται εκτός Ελλάδος και να χάνονται θέσεις εργασίας.

Στο πλαίσιο της παρέμβασής του αυτής σχολίασε ότι με τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο από το 1974 και μετά, η κατάσταση επιβαρύνεται κάθε δεκαετία. Προσέθεσε, επίσης, πως όταν ένας κομματικός σχηματισμός κάνει εκλογές με κεντρικό του σύνθημα την ανάπτυξη, θα πρέπει να έχει να πει κάτι στον ελληνικό λαό, διαφορετικά τον εμπαίζει.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Είναι λίγο αστείο να αναφέρεται ένας πολιτικός όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος απαξιωτικά στα "δυο κόμματα που κυβέρνησαν από το 1974"...