Ο...επικίνδυνος Γέροντας Παστίτσιος δεν κυκλοφορεί πια ανάμεσα μας!

24.9.12

Aπό το News247.gr:


Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε 27χρονο στα Ψαχνά Ευβοίας καθώς φέρεται να διατηρούσε σελίδα στο Facebook με βλάσφημο και υβριστικό περιεχόμενο για το Γέροντα Παΐσιο και τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.

Ο 27χρονος Έλληνας, είχε δημιουργήσει στο Facebook σελίδα με τίτλο "Γέροντας Παστίτσιος", στην...



...οποία αναρτούσε αποσπάσματα από τα λεγόμενα του γέροντα και τα μετέφραζε όπως εκείνος ήθελε.

Τους τελευταίους μήνες χιλιάδες καταγγελίες είχαν φτάσει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από χρήστες του Facebook που ενημέρωναν τις αρχές για τις ύβρεις που αναρτούνται στο συγκεκριμένο προφίλ.

Από την ψηφιακή έρευνα, εντοπίστηκαν τα αρχεία καταγραφής και τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαχειριστή και κλιμάκιο Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο σπίτι του 27χρονου στα Ψαχνά Ευβοίας.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής. Από την επιτόπια αυτοψία στον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή διαπιστώθηκε ότι διαχειριστής της επίμαχης σελίδας ήταν ο 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημειώνεται ότι για την εν λόγω σατυρική σελίδα είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Οι ίδιοι άνθρωποι που χαρακτηρίζουν "φανατικούς" κι "απολίτιστους" τους Μουσουλμάνους που εξεγέρθηκαν για ένα χαζό φιλμάκι είναι οι ίδιοι που σήμερα χαίρονται για τη σύλληψη ενός τύπου που απλώς έκανε πλάκα.

Οι Ελληνορθόδοξοι Ταλιμπάν κέρδισαν μια ακόμα μάχη. Τώρα που έπιασαν τον Παστίτσιο, θα κοιμόμαστε ξανά με τις πόρτες ξεκλείδωτες;