Αν χτυπήσουν τους δυνατούς οι Χρυσαυγίτες, δεν θα είναι τζάμπα μάγκες κ.Τσίπρα;

22.10.12

Μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σχολίασε για τη Χρυσή Αυγή:

Πρόκειται για τζάμπα μάγκες. Διότι χτυπάνε τους ανυπεράσπιστους και τους αδύνατους. Δεν είδα κανέναν από τους παλικαράδες της Χρυσής Αυγής να πάει να..


...ενοχλήσει κανέναν από αυτούς που έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω. Ή κερδίζουν σήμερα εκατομμύρια πάνω στον πόνο του ελληνικού λαού. Τους αδύναμους και τους ανυπεράσπιστους χτυπάνε οι τζάμπα μάγκες.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Το ερώτημα για τον κ.Τσίπρα είναι σαφές: αν οι παλικαράδες της Χρυσής Αυγής χτυπήσουν αυτούς που έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω, αυτούς που κερδίζουν εκατομμύρια πάνω στον πόνο του ελληνικού λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους χειροκροτήσει; Αν τζάμπα μάγκας είναι όποιος χτυπάει αδύναμους κι ανυπεράσπιστους, ποιος είναι ο πραγματικός μάγκας κ.Τσίπρα;

Σύντομα τα ερωτήματα αυτά θα τα θέσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η ίδια η πραγματικότητα καθώς η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να σταματήσει τις "ακτιβιστικές" δράσεις της. Μένει να δούμε ποια θα είναι τότε η στάση του κόμματος του επιπόλαιου Αλέξη...