Χρήστος Παππάς (Χρυσή Αυγή): Δεν τιμώ τον εγκληματία σταλινίκο Γλέζο- Εσχατόγεροι αυτός κι ο Μητσοτάκης

24.10.12

"Δεν τιμάω και δεν έχω σε καμία υπόληψη τον υμνητή του Χότζα, τον καταδικασμένο από την ελληνική δικαιοσύνη εγκληματία Σταλινικό Μανώλη Γλέζο. Οι κυβερνώντες υπουργοί και βουλευτές της χαζοχαρούμενης αστικής ελαφροδεξιάς τον γλείφουν και μέσα στο Κοινοβούλιο" δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παπππάς, μια δήλωση που αν έμενε εκεί θα μπορούσε να είναι μέχρι και πολιτικά ανεκτή.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής όμως δεν κρατήθηκε κι ασχολήθηκε και με την...


...ηλικία τόσο του Μανώλη Γλέζου όσου και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκης συμπληρώνοντας ότι "Το δυστύχημα είναι ότι αυτός ο εσχατόγερος όπως και ο εσχατόγερος της Δεξιάς Κώστας Μητσοτάκης θα κηδευτούν με λεφτά που θα πληρώσει ο Ελληνικός λαός (δημοσία δαπάνη)".

Προσωπικά, δεν απαιτώ από τον κ.Παππά να σεβαστεί τους αγώνες του κ.Γλέζου. Δημοκρατία έχουμε, νεοναζί είναι ο ίδιος, γιατί να εκτιμά κάποιον που αγωνίστηκε για την αναχαίτιση των ταγμάτων του Χίτλερ;

Βρίσκω όμως χυδαία τα υπονοούμενα για την ηλικία των δυο πολιτικών ανδρών τα οποία αποδεικνύουν και πάλι το τρομακτικά χαμηλό επίπεδο των...παληκαράδων με τα μαύρα.