Δεν ελέγχει το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος

31.10.12

Εικόνα διάλυσης εμφάνισε για ακόμα μια μέρα το ΠΑΣΟΚ το οποίο χωρίστηκε στα δυο (ή και στα τρία) κατά τη διάρκεια της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή όπου οι βουλευτές του κόμματος ψήφισαν ό,τι να 'ναι με κορυφαίο τον ίδιο τον Βενιζέλο που τελικά
δεν ψήφισε καθόλου!

Σε λίγο, συνεδριάζει...
...η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στην Ιπποκράτους με τον Βενιζέλο να ζητά η συνεδρίαση να καλυφθεί ζωντανά από το web tv του ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας ενδεχομένως να αποθαρρύνει τους εξοργισμένους βουλευτές του να προβούν σε έντονους χαρακτηρισμούς.

Τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι ήδη αρκετά με δημοφιλέστερο αυτό που περιλαμβάνει το ενδεχόμενο να τεθεί σήμερα θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Προσωπικά, θεωρώ ότι δεν πρόκειται να χάσει απόψε ο Βενιζέλος τη λατρεμένη του καρέκλα, κυρίως γιατί ουδείς δείχνει διάθεση να την πάρει.

Μπορεί ο Βενιζέλος να μην ελέγχει πια το ΠΑΣΟΚ καθώς οι βουλευτές του γοητεύονται άλλοι περισσότερο από τον Κώστα Σκανδαλίδη κι άλλοι από τον Ανδρέα Λοβέρδο αλλά παρ' όλα αυτά κανείς δεν είναι βέβαιος ότι θέλει να παραλάβει ένα ΠΑΣΟΚ υπερχρεωμένο και κατασυκοφαντημένο από τα ίδια του τα στελέχη.

Με λίγα λόγια, ο βασιλιάς μπορεί να είναι γυμνός αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν το φωνάζει.