Πριμοδοτεί τη βία η άθλια ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας περί «δοσιλόγων» κατά του ΣΥΡΙΖΑ

5.12.12

H Παραπολιτική ανέδειξε πριν (εδώ) την προκλητική ανακοίνωση της Νεολαίας του Συνασπισμού η οποία και καλεί να μετατραπούν οι εκδηλώσεις μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σε συλλαλητήριο που θα ανατρέψει την κυβέρνηση συνεργασίας.

Η Νέα Δημοκρατία αντέδρασε με μια πρωτοφανή ανακοίνωση που θυμίζει παραλήρημα αξιωματούχων της παλιάς χωροφυλακής κι...



...όχι επίσημη τοποθέτηση κυβερνώντος κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών. 

Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. 
Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει». 

Η ανακοίνωση αυτή μπορεί μονάχα να ρίξει άφθονο λάδι σε μια φωτιά αντιδράσεων που μπορεί αύριο να κάψει την Αθήνα. Καλό θα ήταν να πάψει η ομάδα του Αντώνη Σαμαρά να πιστεύει ότι σώζει τη χώρα από τον...κομμουνιστικό κίνδυνο.

Κατά συνέπεια, συγχαίρω τον ΣΥΡΙΖΑ για την πολύ ψύχραιμη απάντηση του με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Στα εμφυλιοπολεμικά, μισαλλόδοξα και τρομοκρατικά κηρύγματα της ΝΔ, απαξιούμε να απαντήσουμε. Τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού.

Περιμένω επίσης από ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά να καταδικάσουν την ακραία φρασεολογία της Νέας Δημοκρατίας.