Άθλια προβοκάτσια της ΝΔ με αλλοιωμένο video δηλώσεων βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

23.1.13

Χθες, το απόγευμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, δήλωσε:

Ο, κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, 4 ημέρες πριν το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους...



...του να πάρουν τα όπλα.
Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα. Από τον κ. Τσίπρα να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση και τον κ. Διαμαντόπουλο να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία.

Την ίδια ώρα, η επικοινωνιακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας διακινούσε το παρακάτω video:


Λίγη ώρα αργότερα, σε ανακοίνωση του, το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Πρόκειται για πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της ΝΔ η οποία, πέραν των πολιτικών, υπέχει και βαρύτατες ποινικές ευθύνες. Καλούμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παρουσιάσουν το σύνολο του επίμαχου βίντεο και όχι το πλαστογραφημένο από τη ΝΔ.

Να και το αυθεντικό video:


Πρόκειται για μια από τις αθλιότερες επικοινωνιακές επιλογές κόμματος την τελευταία δεκαετία και θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη του ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατικής Αριστεράς για αυτά τα τέρατα που γεννούν οι μετεμφυλιακές ψυχώσεις του ακροδεξιού πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.