Εμετικό άρθρο μετεμφυλιακών απωθημένων του Φαήλου Κρανιδιώτη κατά του ΣΥΡΙΖΑ

7.1.13

To φλερτ του επιτελείου του Αντώνη Σαμαρά με τον απόλυτο πάτο επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μέσα από ένα εμετικό άρθρο του στη Δημοκρατία.

Ο στενός συνεργάτης και θερμός υποστηρικτής του πρωθυπουργού, δεν παρέλειψε μέχρι και να φωτογραφίσει με τον απαξιωτικό...



...χαρακτηρισμό «Κλάραμπελ» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Παραθέτω ένα απόσπασμα του παραληρήματος:


Ο ιδανικός άνθρωπος, ο πολίτης που είναι αξιότερος όλων τιμής, υπόληψης και προστασίας, για τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ «Βίλα Αμαλία» είναι Πακιστανός/Αφγανός/Σομαλός κ.λπ., gay λαθρομετανάστης, που εκτρέφει καρέτα-καρέτα, ζει σε «κοινωνικό χώρο», ήγουν κατάληψη, και πουλάει απλωμένα στη λινάτσα τα λαθραία της Καμόρα.

Αμα κατεβαίνει και στις πορείες μαζί με τους «αλληλέγγυους» εγχωρίους, κι είναι κι αυτός συλλέκτης μπουκαλιών, στουπιών, βενζίνης και έχει ρόπαλο, αντιασφυξιογόνο μάσκα και κουκούλα, τότε μιλάμε για το απόλυτο είδωλο της διαταραγμένης αριστεροσύνης, τον Ιερό Μόσχο της «Ηρωες Πολυτεχνείου Α.Ε.» αλλά και της νεοτέρας «επανάστασης», ερήμην του μικρού και αδικοχαμένου Αλέξη, που κανείς δεν τον ρώτησε για τα πλιάτσικα, τους καμένους και τους βανδαλισμούς που ενίοτε λαμβάνουν χώρα αυθαιρέτως στο ανύποπτο όνομα και στη μνήμη του.

Εκεί δίνουν τα ρέστα τους οι «σκουρλέτηδες» και η Κλάραμπελ της γνωστής προοδευτικιάς οικογενείας. Δώσε τους μειονότητα και πάρ' τους την ψυχή. Πέφτουν τ’ ανάσκελα από την έκσταση.

Αμα είσαι Ελληνας, χριστιανός ορθόδοξος, ανήκεις στη συντριπτική πλειονότητα που θέλει, φευ, τάξη και ασφάλεια, ή νόμιμος μετανάστης, που σέβεσαι τη χώρα που σε φιλοξενεί, οικογενειάρχης και δουλευτής, που δεν κλέβεις, δεν πουλάς πρέζα, γυναίκες, λαθραία, που δεν διακινείς, απαγάγεις και εκβιάζεις συμπατριώτες σου, τότε δεν έχεις τύχη. Δεν σε πιάνει το αριστερόμετρο των φασιστοειδών αντιλήψεων της Κουμουνδούρου. Είσαι μπανάλ.

Το άρθρο του κ. Κρανιδιώτη μας θυμίζει τι μπορεί να συμβεί ότι η πλέον συντηρητική Νέα Δημοκρατία της Μεταπολίτευσης καλείται εκ των συνθηκών να τα βάλει με τον ΣΥΡΙΖΑ, την πιο αριστερή Αξιωματική Αντιπολίτευση της Μεταπολίτευσης.

Οι μεν την έχουν δει Τσε Γκεβάρα και πάνε στην Αργεντινή, οι δε νομίζουν ότι πολεμάνε στον εμφύλιο και μας...σώζουν από τους αντάρτες! Καημένη χώρα...