Όταν ο Μάκης Βορίδης ρωτούσε στη Βουλή αν...μας ψεκάζουν

30.1.13

Έχω ξαναγράψει ότι ουδέποτε η περίφημη ιστορία με το τσεκούρι δεν μου προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σχετικά με την πολιτική πορεία του Μάκη Βορίδη.

Πολύ περισσότερο με έχει προβληματίσει η τρομακτική ηθική του ευελιξία που του επέτρεψε να......συμμετάσχει είτε σε φιλοχουντικά κόμματα είτε στο φεστιβάλ λαϊκισμού του ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Στις 25 Νοεμβρίου του 2010, ο Μάκης Βορίδης, με την ιδιότητα του βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, αναλύει διεξοδικά το τι τον προβληματίζει με τους...αεροψεκασμούς και ζητά από τα αρμόδια υπουργεία να του απαντήσουν.Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με την υπογραφή του τότε υπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου, θα διευκρινίσει στον κ. Βορίδη ότι δεν υπάρχει κάποιο σχετικό στοιχείο.


Η πραγματικά εντυπωσιακή απάντηση όμως, είναι αυτή του τότε υφυπουργού Σπύρου Βούγια, ο οποίος -χαρά στο κουράγιο του- θα απαντήσει διεξοδικά στον Μάκη Βορίδη.


Πόσο αξιόπιστος μπορεί να είναι ο συγκεκριμένος πολιτικός; Πόσο σίγουρος μπορεί κανείς να είναι για τον ψυχισμό του; Είναι άραγε τα πάντα «θεμιτά» στην πορεία δημιουργίας μιας πολιτικής καριέρας;