Πουλάει τρέλα ο Κεδίκογλου: Μια απλή έκκληση καταδίκης της βίας έκανα!

23.1.13

Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαστε όλοι...τρελοί κι ο Σίμος Κεδίκογλου παρεξηγημένος. Μιλώντας νωρίτερα σήμερα στο ΒΗΜΑ Fm, ανέφερε:

Επειδή, όντως η συζήτηση έχει παρεκτραπεί από την ουσία της, θέλω να επανέλθουμε στην ουσία. Η ουσία είναι ότι όλη αυτή η αντιπαράθεση ξεκίνησε με μια απλή -δεν θα το πω καν απαίτηση- έκκλησή μου να υπάρξει καταδίκη, απερίφραστη, κάθε μορφής βίας. Αυτό, όχι μόνο δεν υπήρξε σε πρώτη φάση, αλλά χαρακτηρίστηκα και ως Γκαίμπελς, επειδή επέμενα...



...να ζητάω αυτό το δεδομένο. Από εκεί και πέρα, φθάσαμε σε ένα επίπεδο διαλόγου που δεν νομίζω ότι τιμά κανέναν. Δεν είναι δυνατόν, να βγαίνει ο κ. Σκουρλέτης και να λέει ότι οι παρακρατικοί της Δεξιάς χτύπησαν τα γραφεία της Ν.Δ. Και δεν μπορεί και ο κ. Βίτσας να λέει ότι δεν μπορούσα να κρύψω τη χαρά μου για την επίθεση στην πολυκατοικία που μένει ο αδελφός μου.

Θέλω να αποδεχθώ ότι σε πρώτη φάση είχαν κυκλοφορήσει, -άλλωστε όλη η ομιλία του κ. Διαμαντόπουλου ήταν 50 λεπτά - μόνο αποσπάσματα, δεν έγινε συρραφή. Είναι παράθεση αποσπασμάτων. Ακόμη και στην πλήρη εκδοχή που παρουσίασε στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι διαπιστωμένο ότι υπάρχει μια δικαιολόγηση της βίας και μια κατανόηση της οπλοχρησίας.

Σας θυμίζω τη χθεσινή του ανακοίνωση, αυτή την...απλή έκκληση του κυβερνητικού εκπροσώπου:


Ο, κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, 4 ημέρες πριν το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα.
Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα. Από τον κ. Τσίπρα να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση και τον κ. Διαμαντόπουλο να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία.

Δεν έχει καν το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη.