Όταν ο Στυλιανίδης παραδεχόταν ότι φόρτωνε με υπαλλήλους από τη Ροδόπη τις δημόσιες συγκοινωνίες

22.1.13

Είναι η 2η φορά που η επικαιρότητα, λόγω της απεργίας του μετρό, με αναγκάζει να αναδημοσιεύσω ένα απόσπασμα από ένα άρθρο του Πάσχου Μανδραβέλη στην Καθημερινή (18/6/2010):

Στην προηγούμενη έρευνα του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, που βρήκε στην Τραμ Α.Ε. 154 προσλήψεις μέσα στο 2009 χωρίς διαγωνισμό και 62 προσλήψεις την προηγουμένη της προκήρυξης των εκλογών, ο πρώην υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης απάντησε υπερηφάνως στον τοπικό Τύπο της περιοχής του: «Αντιλαμβάνεστε ότι δεν πρέπει να απολογηθώ εγώ γι’ αυτό, πρέπει να... 


...απολογηθεί το ελληνικό κράτος, που τα τελευταία 40 χρόνια δεν είχε ούτε έναν άνθρωπο από τη Θράκη και τη Ροδόπη μέσα σε τέτοιου είδους θέσεις εργασίας. Εκεί δεν βλέπουν κάποιοι την αδικία και βλέπουν την αδικία στο γεγονός ότι σήμερα βρέθηκε μια πολιτική φωνή από τη Ροδόπη να διεκδικεί και να δίνει τη δυνατότητα πληροφόρησης και αντικειμενικής αξιολόγησης και ανθρώπων που κατάγονται από εκεί. Αυτό είναι άδικο, ρατσιστικό, υπονομεύει αν θέλετε την προοπτική και την ανάπτυξη της περιοχής μας, και αδικεί τη νέα γενιά της περιοχής μας, η οποία αναζητά κάθε φορά, όταν της δίνεται η ευκαιρία, μια δυνατότητα για δουλειά στο αθηναϊκό κέντρο» (Συνέντευξη Ευρ. Στυλιανίδη, εφ. «Χρόνος Κομοτηνής», 28.4.2010).

Σχόλιο Παραπολιτικής: Αυτοί οι τύποι, που σήμερα παριστάνουν με τις ευλογίες του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς του εθνοσωτήρες, διέλυσαν τις δημόσιες συγκοινωνίες, τις γέμισαν με κομματόσκυλα και σήμερα...καταδικάζουν τις πρακτικές των απεργών!