Θα παραιτηθούν τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που έχουν θέσεις στο Κράτος;

7.3.13

Γίνεται ένας μικρός χαμός στο ΠΑΣΟΚ με τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής που κατέχουν θέση στο Κράτος και κατά πόσο αυτά μπορούν να συμμετάσχουν στο όργανο. Η Παραπολιτική σας παραθέτει μερικά παραδείγματα.

Ο Γρηγόρης Φελώνης και η Έφη Χαλάτση παραμένουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ ενώ η Αθηνά Βρυώνη έχει διοριστεί...



...στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΑ. Ο Δημήτρης Βογανάτσης είναι μέλος του Δ.Σ της Τράπεζας Αττικής αλλά και της ΓΑΙΟΣΕ.

Επίσης, ο Αλέξανδρος Οφίδης είναι αντιπρόεδρος του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε, ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης είναι υποδιοικητής του ΟΓΑ, η Ζέφη Δημαδάμα είναι γραμματέας στο Δ.Σ της ΕΕΤΑΑ.

Το καλύτερο; Ο Αντώνης Σαουλίδης, στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, είναι μέλος του Δ.Σ του ΟΛΘ και...αγωνίστηκε για να μην είναι υποψήφιος ο πρόεδρος του ΟΛΘ Στέλιος Αγγελούδης! Ο ίδιος όμως εκλέχθηκε κανονικά...

Το ερώτημα που προκύπτει, μετά και την επιστολή Σουλαδάκη, είναι ένα: θα συνεχίσουν μέχρι τέλους να διεκδικούν το ασυμβίβαστο Κράτους-Κόμματος; Μιας και το αίτημα αυτό κατάφερε να το περάσει  η ομάδα Ανδρουλάκη, θα δεχθεί την παραίτηση των μελών της από την Κεντρική Επιτροπή, από τη στιγμή που μετέχουν σε κρατικά Δ.Σ;