Η Ελλάδα της χρεοκοπίας θα προχωρήσει σε προσλήψεις στο Δημόσιο!

15.4.13

Ο πρωθυπουργός της χρεοκοπημένης Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησε τη δήλωση του προς το ελληνικό λαό, τονίζοντας ότι «ενώ κλιμακώνεται σε όλο τον κόσμο η αβεβαιότητα και η ανησυχία, η Ελλάδα σταθεροποιείται και η θέση μας θωρακίζεται».


Συνεχίζοντας, ευτυχισμένος όσο...



...κάθε Έλληνας πολιτικός που ανακοινώνει προσλήψεις, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας συνέχισε:


(...)προβλέπεται η απομάκρυνση 15 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων ως τα τέλη του 2014. Από τους οποίους, 4 χιλιάδες ως το τέλος της φετινής χρονιάς. Αυτό το μέτρο αφορά υπαλλήλους που έχουν καταδικαστεί για ποινικά αδικήματα ή για πειθαρχικά παραπτώματα, ή θα φύγουν οικειοθελώς, ή των οποίων οι θέσεις θα καταργηθούν. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι στη θέση τους θα προσληφθεί ίσος αριθμός - ένας προς ένα - νέων παιδιών με κριτήρια αξιοκρατικά.(...)


Καταλάβατε λοιπόν ποιο είναι το πραγματικά σημαντικό; Όχι ότι επιτέλους θα φύγουν οι επίορκοι κοπρίτες αλλά ότι η κυβέρνηση θα σπεύσει να καλύψει το δυσαναπλήρωτο κενό τους με ακόμα περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους!

Προσέξτε: δεν ανακοινώθηκε η πρόσληψη υπαλλήλων για να καλυφθεί κάποια ανάγκη πχ 10 νοσηλευτές που λείπουν από το τάδε νοσοκομείο αλλά ανακοινώθηκε η πρόσληψη χιλιάδων υπαλλήλων με σκοπό να «ισορροπήσει» αριθμητικά το σύστημα!

Ελλάς ολέ!