Ο Σαμαράς καμαρώνει για τους νεολαίους του κι αυτοί για τα επεισόδια που προκαλούν

22.4.13

Θέλω με σχετική καθυστέρηση να σχολιάσω την απίστευτη επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να χαιρετίσει με την ιδιότητα του πρωθυπουργού την «επικράτηση» της ΔΑΠ στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές.


Μου είναι πραγματικά αδιανόητο ότι ο...



...κρυπτόμενος πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης συνεργασίας εμφανίστηκε μόνο και μόνο για να συγχαρεί με επίσημη ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου την παράταξη του κόμματος.

Για όσους ενδεχομένως το αγνοούν, οι φοιτητικές εκλογές αποτελούν έναν απόλυτα ξεπερασμένο θεσμό στον οποίο πλέον συμμετέχουν ελάχιστοι φοιτητές, κάτι που οδηγεί σε σύγκρουση μονάχα οργανωμένων στρατών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για ακόμα μια χρονιά δεν έλειψαν τα επεισόδια ανά την Ελλάδα με πλέον χαρακτηριστικά τα γεγονότα που έλαβαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με άγριες συμπλοκές μεταξύ μελών της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ.

Για να πάρετε μια γεύση της «ποιότητας» των διαδικασιών, διαβάστε εδώ το τι έγραψε συνθηματικά κορυφαίο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ (που ουδέποτε υπήρξε φοιτητής) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μετά τα επεισόδια.

Για τις εκλογικές επιτυχίες τέτοιων στελεχών καμαρώνει ο Αντώνης Σαμαράς; Στην επόμενη ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου θα υπάρξουν και φράσεις όπως «σας τρέξαμε»; Τι άλλο πρέπει να συμβεί σε αυτή τη χώρα για να πάψουν να χειροκροτούν οι πολιτικοί μας τις άθλιες φοιτητικές παρατάξεις τους;