Εντυπωσιακά άστοχη δήλωση Στουρνάρα σε σκληρή κομματική γραμμή Νέας Δημοκρατίας

17.6.13

Σήμερα, το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ότι η ΚΥΑ που υπογράφει ο κ. Στουρνάρας είναι απαράδεκτη στο βαθμό που κατεβάζει το σήμα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Ο κ. Στουρνάρας, αντιγράφοντας τις πρακτικές Μουρούτη και Α.Γεωργιάδη, αποφάσισε...



...να διαβάσει με τρόπο που τον βολεύει την απόφαση δηλώνοντας ικανοποιημένος για την επιβεβαίωση της κατάργησης της ΕΡΤ ΑΕ.

Δήλωσε μάλιστα ότι θα συνεχίσει τις ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις. Εκτός του ότι καλό θα ήταν να προσέξει μην του πέσει βαρύς ο τόσος ριζοσπαστισμός, ο κ. Στουρνάρας με τη δήλωση του αυτή πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, αδειάζοντας τους κ.κ Βενιζέλο και Κουβέλη.

Όταν οι δυο πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση στην οποία είσαι υπερκομματικός εξωκοινοβουλευτικός υπουργός διαφωνούν με τους χειρισμούς σου και το ΣτΕ τους δικαιώνει, δεν μπορείς να βγαίνεις σαν τον τελευταίο ΟΝΝΕΔιτη και να δηλώνεις δικαιωμένος.

Δεν ξέρω αν το κατάλαβε ο κ. Στουρνάρας αλλά απόψε πέρασε στην Ιστορία ως ο άνθρωπος που υπέγραψε την άθλια απόφαση να κατέβουν οι διακόπτες της Δημόσιας Τηλεόρασης. Έγινε επίσης ο πρώτος άνθρωπος που κατάργησε μια ΑΕ με τόσο πρόχειρο τρόπο που ένα δικαστήριο αναγκάστηκε να του υποδείξει τα επόμενα βήματα, ένα εκ των οποίων είναι η νεκρανάσταση αυτή της ΑΕ!

Ο εγωισμός που απόψε επέδειξε επιβεβαιώνει μόνο τους φόβους μας για τις ιδεοληψίες που ταλαιπωρούν το κυβερνητικό επιτελείο.