Φοβερή διαφήμιση για τη χώρα: Οι FT γράφουν ότι ο Μελισσανίδης απειλεί να κόψει κεφάλια για τον ΟΠΑΠ

29.6.13

Ενθουσιασμό φαντάζομαι ότι θα έχει σκορπίσει στην κοινότητα των διεθνών επενδυτών το δημοσίευμα των Financial Times σύμφωνα με το οποίο ο Δημήτρης Μελισσανίδης απειλεί να κόψει το κεφάλι του προέδρου του ΟΠΑΠ.


Σύμφωνα με email, που επικαλούνται οι Financial Times, ο πρόεδρος του ΟΠΑΠ Κώστας Λουρόπουλος, έχει κάνει......αναφορά σε απειλητικά τηλεφωνήματα, που φέρεται να δέχθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
"Με προσέβαλε σε πολλές περιπτώσεις. Αν τολμήσεις να υπογράψεις (τα συμβόλαια για Intralot και λοτταρία), θα σου κόψω το κεφάλι", φέρεται να του είπε ο Δ. Μελισσανίδης στις 20 Μαΐου, σύμφωνα με τα όσα γράφει στο email του ο κ. Λουρόπουλος.

Όπως αναφέρουν οι Financial Times εκπρόσωπος του Δ. Μελισσανίδη αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα, ενώ δεν ήταν δυνατόν να βρεθεί ούτε ο κ. Λουρόπουλος για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα όσα φέρεται να έγραψε στο email.

Φαντάζομαι ότι αυτές οι πρακτικές των εκλεκτών επενδυτών του κ. Σαμαρά θα συμβάλουν σε τεράστιο βαθμό στην εδραίωση της εικόνας του ελληνικού...success story. Τρέχοντας θα έρθουν τα ξένα fund στην Ελλάδα να επενδύσουν...