Είστε 70 ετών; Η Χρυσή Αυγή διαθέτει κάποιες ύβρεις για εσάς

23.7.13

Στα χαμηλά και με μια μάλλον χαλαρή διάθεση σχολιασμού πέρασε η χθεσινή επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του γνωστού μουσικού Roger Waters, της οποίας η χυδαιότητα αρχίζει να σοκάρει όλο και λιγότερους.


Αν διαβάσετε προσεκτικά το κείμενο της ανακοίνωσης...



...θα διαπιστώσετε ότι ίσως για πρώτη φορά εκφράζεται και μια ακόμα πτυχή της ιδεολογίας του ρατσισμού της Χρυσής Αυγής, αυτή που αγγίζει τα άτομα μιας μεγαλύτερης ηλικίας. Απολαύστε μερικά αποσπάσματα:

-Ο  Ρότζερ Γουότερς είναι 70 ετών. Έχει βγάλει πολλά χρήματα από την καριέρα του ως μουσικός. Τόσα πολλά που μπορεί να θρέψει τις τέσσερις γυναίκες, τις οποίες έχει παντρευτεί ισάριθμες φορές. Φαίνεται, όμως, ότι χρειάζεται κι άλλα γι’ αυτό, σε μια ηλικία που θα έπρεπε να τον απασχολούν τα αρθριτικά, η ακράτεια και γενικώς το πώς θα πηγαίνει προς… νερού του, αυτός επιμένει να αρμέγει τις τσέπες των θαυμαστών του κάνοντας «αρπαχτές» ανά τον κόσμο. 

-Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι αφού αυτός ο ανενημέρωτος και ευρισκόμενος στη δύση του βιολογικού του κύκλου «καλλιτέχνης» θέλει να μην κρατά τίποτα για τον εαυτό του, και αφού τον ενδιαφέρουν τα δεινά των συνανθρώπων του, ας χαρίσει όλη του την περιουσία για τέτοιου είδους αγαθοεργίες. 

-Όσο για τα κορόιδα που θα πάνε στην συναυλία, ήδη το σύνθημα δονεί την ατμόσφαιρα: Γέρο, γερά, φάτους τα λεφτά!