Μανιτάκης: Η Τρόικα ζητά εν μια νυκτί απολύσεις 12.500 υπαλλήλων, λες και είναι ντομάτες

1.7.13

Παρέμβαση στις εξελίξεις με την κινητικότητα έκανε ο πρώην πλέον υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, με επιστολή που απέστειλε προς την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ. Στην επιστολή χαρακτηρίζει ως «ταφόπλακα της κινητικότητας και της μεταρρύθμισης συνολικά» τυχόν μετακίνηση των υπαλλήλων τώρα. Απέναντι στην τρόικα, ας καταστρώσουμε μια εθνική στρατηγική διαπραγμάτευσης.

Ας συνεννοηθούμε μεταξύ μας και ας αποκρούσουμε με πειστικά επιχειρήματα, ενωμένοι και συντονισμένοι, καλά προετοιμασμένοι και με...



...επιμονή, το αίτημα να αναχθεί η μετακίνηση 12.500 υπαλλήλων σε προαπαιτούμενη ενέργεια -διακινδυνεύοντας μεταξύ άλλων και απρόβλεπτες δικαστικές περιπέτειες. Αυτό κινδυνεύει να γίνει, πιστέψτε με, η ταφόπλακα της κινητικότητας και της Μεταρρύθμισης συνολικά» αναφέρει χαρακτηριστικά, ο πρώην υπουργός.

Ο Αντ. Μανιτάκης, επιτίθεται στην Τρόικα γράφοντας στην επιστολή του: «Κατέφθασε, λίγες μόνον ημέρες πριν από την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της μετακίνησης των πρώτων εκατοντάδων δημοσίων υπαλλήλων, στις αρχές Ιουνίου, και απαίτησε εκβιαστικά και κυνικά την άμεση εντός ολίγων ημερών μετακίνηση 12.500 δημοσίων υπαλλήλων, δια μιας, εν μια νυκτί, χωρίς τα πορίσματα προηγούμενης αξιολόγησης και αποτίμησης προσόντων προσωπικού. Λες και επρόκειτο για μετακίνηση τόνων ντομάτας ή πατάτας».

Πηγή: Tvxs.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Νομίζω πάντως ότι αυτός ο σπουδαίος μεταρρυθμιστής Αντώνης Σαμαράς έχει βρει τη λύση γι' όλα αυτά. Θα εκδώσει μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου, θα διώξει όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και μετά θα δει τι θα κάνει...