Πολύδωρας: Βεβαίως και να υπάρξει συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή

1.7.13

«Άμα ακούω εγώ, μποξ και πυγμαχία και πως να εξουδετερώσουμε και να λιώσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Χρυσή Αυγή, έλεος είμαστε εκτός τόπου και χρόνου. Πως να σας το πω καθαρά εδώ χρειάζεται η ευρύτατη συνεννόηση για μια εθνική άμυνα» είπε χαρακτηριστικά ο Β. Πολύδωρας.

Σε ερώτηση του Γ. Παπαδόπουλου αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με την Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε «Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η...



...οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης.

Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορία του συνταγματικού δικαίου της ιστορίας;

Όσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Άρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, Γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάσταση μας;»

Πηγή: Real.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Η αγκαλιά της μεγάλης...φιλελεύθερης παράταξης του χωράει όλους, αρκεί να κυβερνά τον τόπο. Χαίρομαι πάντως που πέφτουν οι ιδεολογικές μάσκες των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αυτές τις μέρες.

Είναι πάντα χρήσιμο να μετατρέπονται οι υποψίες μας σε βεβαιότητες.