Με ένα τατουάζ-σβάστικα κάνω ότι συγκρούομαι με τους φασίστες

4.8.13

Πριν από λίγο καιρό, η Realnews μας είχε ενημερώσει ότι «ο Ηλίας» βρήκε κορίτσι και μάλιστα εστεμμένο μοντέλο. Τότε είχαμε γράψει ότι η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου ξεπλένει τους νεοναζί στο πλυντήριο του lifestyle.

Σήμερα, το Πρώτο Θέμα, μια εφημερίδα που έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες άμεσα κι έμμεσα στη Χρυσή Αυγή, προσπαθεί να μας πείσει ότι ο στόχος...



...ενός ανάλογου δημοσιεύματος της είναι η ανάδειξη του...πολύ σοβαρού θέματος που τίθεται με το τατουάζ-σβάστικα του Κασιδιάρη. Η εφημερίδα θα έχει να λέει ότι «να, εμείς αποκαλύψαμε τους νεοναζί και τα τατουάζ τους».

Μπούρδες! Όλα αυτά τα δημοσιεύματα βοηθούν και ενισχύουν την επιρροή της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία. Έχει αποδειχθεί ότι η στρατηγική αντιμετώπισης του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου με μόνο επιχείρημα το «είναι ναζί» δεν πείθει σχεδόν κανέναν.

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο Κασιδιάρης και οι συνεργοί σύντροφοι του κερδίζουν πολλά περισσότερα με τέτοια δημοσιεύματα που τους παρουσιάζουν ως ανθρώπους της διπλανής πόρτας που ερωτεύονται, πάνε με το κορίτσι τους για μπάνιο κ.ο.κ. Από αυτού του τύπου τη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή δεν έχει να χάσει σχεδόν τίποτα.

Στην εδραίωση ενός κλίματος τύπου «έλα μωρέ, σιγά τους φασίστες, πίσω από τα μοντέλα τρέχουν, όλοι οι ίδιοι είναι» κερδίζουν αποκλειστικά και μόνο οι φασίστες.