Παρέμβαση Σούρλα στο ΕΣΡ για την πώληση του 902 σε offshore

20.8.13

Παρέμβαση του γενικού γραμματέα Διαφάνειας  σημειώθηκε σήμερα στο θέμα της πώλησης του 902. Ο Γιώργος Σούρλας επισκέφθηκε σήμερα τον πρόεδρο του ΕΣΡ Ιωάννη Λασκαρίδη, και ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά με τη μεταβίβαση του σταθμού από τη Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ στην κυπριακή A - Orizon Media LTD.

Ο κ. Σούρλας, όπως αναφέρει σε δήλωσή του, αναμένει να δοθούν απαντήσεις και διευκρινίσεις σε όλα τα ζητήματα που......απασχολούν την κοινή γνώμη, όπως για παράδειγμα αν έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές σε offshore εταιρεία, ποια είναι τα φυσικά πρόσωπα-αγοραστές και το πόθεν έσχες των χρημάτων που διατέθηκαν για την αγορά.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη συνεδριάζει εκτάκτως το ΕΣΡ, με θέμα την πώληση του 902. Έχουν κληθεί οι εκπρόσωποι της αγοράστριας εταιρείας για να δώσουν σχετικές διευκρινίσεις. Το συνολικό κόστος της πώλησης ανέρχεται σε 3,7 εκατ. ευρώ.

Πηγή: ΣΚΑΙ 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Δεν έχει τέλος ο επικοινωνιακός διασυρμός του ΚΚΕ. Η πώληση του 902 υπό αυτούς τους όρους αποτελεί ίσως τη πιο μεγάλη πολιτική αυτοκτονία στην ιστορία του κόμματος.