Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία 1.326 «λογιστών»

5.9.13

Tα στοιχεία 1.326 φυσικών προσώπων διαβιβάστηκαν στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα οποία, ενώ διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στο TAXISNET ως λογιστές, δεν διαθέτουν την επαγγελματική ταυτότητα λογιστή. Δηλαδή δεν έχουν ελεγχθεί, ούτε πιστοποιηθεί.

Τα ίδια στοιχεία απεστάλησαν και στον γενικό επιθεωρητή Δημόσιας......Διοίκησης, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές και διοικητικές ευθύνες από όλους τους εμπλεκόμενους.

Αυτό αποκάλυψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότης Μηταράκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα Εσόδων, Θ. Θεοχάρη και τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Γ. Κυδωνάκη.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Σχόλιο Παραπολιτικής: Αναρωτιέμαι αν ήταν τόσο τεχνικά δύσκολο τα προηγούμενα χρόνια να γίνονται αυτόματα οι διασταυρώσεις αλλά έστω και τώρα, πρόκειται για μια κίνηση υπέρ της διαφάνειας.

Πάντως, και σε αυτή την περίπτωση διαφθοράς μιας ομάδας πολιτών διαφαίνονται οι τεράστιες ευθύνες της Μέρκελ, των Εβραίων, του Γιώργου Παπανδρέου και της Αμερικανικής Πρεσβείας. Aποκλείεται να φταίνε οι συγκεκριμένοι πολίτες. Δεν τα έφαγαν αυτοί μαζί με το Πάγκαλο.