Αναζητούν γιάφκα της Χρυσής Αυγής με βαρύ οπλισμό

30.9.13

Στα ίχνη γιάφκας με βαρύ οπλισμό βρίσκονται οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής που αναζητούν στοιχεία για τη Χρυσή Αυγή. Η ύπαρξη όπλων και μάλιστα βαρέος τύπου επιβεβαιώνεται και από τη δικογραφία.

Πρόκειται για τα όπλα που χρησιμοποιούσε η οργάνωση, προκειμένου να εκπαιδεύσει τα μέλη της στα στρατιωτικού τύπου γυμνάσια που διοργάνωνε σε όλη την Ελλάδα.



Σημειώνεται ότι η βαλλιστική εξέταση στο πιστόλι που κατείχε νόμιμα ο Ηλίας Παναγιώταρος ταυτοποιεί ότι είχε χρησιμοποιηθεί στους άσκοπους πυροβολισμούς στην κηδεία του Νικόλαου Ντερτιλή ενός εκ των πρωτεργατών της απριλιανής χούντας και της σφαγής του Πολυτεχνείου, στις 31 πρώτου του 2013.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως είναι σε εξέλιξη η βαλλιστική εξέταση και στα άλλα όπλα που κατασχέθηκαν κατά τις έρευνες σε οικίες και γραφεία συλληφθέντων.

Πηγή: ΣΚΑΙ 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Αν πράγματι βρεθεί γιάφκα με βαρύ οπλισμό της οργάνωσης, τότε οι πόρτες του Κορυδαλλού θα ανοίξουν διάπλατα για τα μέλη του κόμματος καθώς η κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης θα θεμελιωθεί με τρόπο ιδιαίτερα πειστικό.