Αποκαλύφθηκαν και πάλι οι προτιμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον Καμμένο

17.9.13

Χθες, η Παραπολιτική μετέδωσε την είδηση των δηλώσεων Καμμένου περί λιντσαρίσματος του Χρήστου Πάχτα ως «Υποψήφιος εταίρος της κυβέρνησης της Αριστεράς παρακινεί πολίτες να λιντσάρουν τον Πάχτα».

Κάποιοι θεώρησαν προβοκατόρικη τη συγκεκριμένη διατύπωση, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Μόλις λίγες ώρες μετά όμως, η ανακοίνωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποκάλυψε...



...και πάλι τη διακριτική μεταχείριση που απολαμβάνει ο Καμμένος από την Κουμουνδούρου.

Να η ανακοίνωση:

Η αναφορά του κ. Καμμένου είναι πολιτικά ακραία και άστοχη. Η σπουδή, ωστόσο, της εισαγγελίας να ασκήσει δίωξη εναντίον του, μετά μάλιστα από προτροπή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, γεννά ερωτήματα, όταν την ίδια στιγμή βουλευτές και στελέχη των νεοναζί τραμπούκων της ΧΑ προκαλούν και επιτίθενται αδιακρίτως και κατ΄ εξακολούθηση σε πολίτες και δημάρχους, μένοντας στο απυρόβλητο. 

Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Γίνονται επιλεκτικές διώξεις και χρειάζεται να εισηγηθεί το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού; ΥΓ. Ακόμα περιμένουμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να καταδικάσει την επίθεση μελών της ΧΑ σε μέλη του ΚΚΕ.

Είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να ασκεί κριτική στην απόλυτα λογική παρέμβαση της Δικαιοσύνης σε ένα τέτοιο περιστατικό; Πρέπει να αφήνονται ανενόχλητοι οι πολιτικοί να παρακινούν σε πράξεις βίας; Τι σχέση έχει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού; Τι σχέση έχει αν ο Κεδίκογλου καταδίκασε τις πράξεις της Χρυσής Αυγής;

Θα ήταν προτιμότερο να πουν ότι συμφωνούν με τον Καμμένο κι ότι τέλος πάντων δεν έχουν πρόβλημα να ειπωθεί και μια κουβέντα παραπάνω, παρά να ψευτοκαταδικάσουν το γεγονός με τόσους αστερίσκους...