Ποιος να υποψιαστεί μωρέ ότι πάνε να διασωθούν κινδυνεύουσες πολιτικές σταδιοδρομίες...

17.9.13

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τη χθεσινή του συνάντηση με τον Φώτη Κουβέλη, δήλωσε:

Με τον κ. Κουβέλη συζητήσαμε για την ανάγκη συμπαράταξης όλων των δυνάμεων του πολιτικού χώρου του οποίου κινούμαστε και εκφράζουμε, του χώρου του δημοκρατικού κέντρου, του χώρου της κεντροαριστεράς, του δημοκρατικού σοσιαλισμού.  Η διάσπαση δεν είναι καλός αγωγός αυτών που επιθυμούμε, δηλαδή να εφαρμόσει επιτέλους......η Ελλάδα ένα πρόγραμμα που αφού ξεπερνιέται η δημοσιονομική της  κρίση,  θα αφορά τους ανθρώπους, θα αφορά τους πολίτες ,θα αφορά την κοινωνική συνοχή. 

Η συμπαράταξη αυτή πρέπει να γίνει όμως έγκαιρα. Δεν πρέπει να αφεθεί να γίνει παραμονές εκλογών. Σε χρόνους δηλαδή που ο πολίτης μπορεί να υποψιαστεί ότι σκοπό έχει να διασωθούν κινδυνεύουσες πολιτικές σταδιοδρομίες και όχι ο τόπος και οι πολίτες του. Συνεπώς οι συγκλίσεις θα πρέπει να είναι έγκυρες. Όπως ο κ Κουβέλης είπε η σωστότερη πολιτική μέθοδος, η μέθοδος που επιλέξαμε είναι η σύγκλιση βάση των πολίτικών που θέλουμε αμέσως τώρα να διαμορφωθούν και να εφαρμοστούν  στη χώρα μας με επίκεντρο τον άνθρωπο, τον πολίτη. Δεν έχουμε χρόνο να χάσουμε . Πρέπει να προχωρήσουμε. Όσο αργούμε αργεί να διαμορφωθεί αυτό που ο κόσμος χρειάζεται, δηλαδή ένας τρίτος πολιτικός πόλος και όσο αυτό αργεί τόσο διογκώνεται το κύμα προς τα άκρα είτε αυτά είναι στην άκρα δεξιά είτε στην άκρα αριστερά.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Τσ...τσ...τσ...μα τι καχύποπτος άνθρωπος ο κ. Λοβέρδος! Εμένα ούτε που μου πέρασε από το μυαλό ότι τα βρήκαν για να σώσουν τις κινδυνεύουσες σταδιοδρομίες τους...