Οι ψηφοφόροι της Κεντοραριστεράς προτιμούν τον Κανένα και τον Σαμαρά παρά Βενιζέλο-Κουβέλη

8.9.13

Λοιπόν, επειδή έχω αρχίσει λίγο να κουράζομαι με τις συζητήσεις για το νέο κόμμα, την ελιά της Κεντροαριστεράς κτλ, σας ζητώ να δώσετε προσοχή στον παρακάτω πίνακα, από την πρόσφατη δημοσκόπηση της Metron Analysis.


Νομίζω ότι μετά κι από αυτό τον πίνακα μπορούν όλοι να καταλάβουν ότι η κριτική που ασκείται προς τον...


...Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη δεν είναι προϊόν προσωπικής εμπάθειας. Είναι αρχηγοί σε δυο κόμματα των οποίων οι ψηφοφόροι δεν θέλουν να τους δουν να κυβερνούν έναντι του Αντώνη Σαμαρά!

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ προτιμούν τον Σαμαρά από τον αρχηγό τους, οι ψηφοφόροι της Δημοκρατικής Αριστεράς προτιμούν τον Σαμαρά από τον Κουβέλη κι από τον Βενιζέλο και οι αναποφάσιστοι προτιμούν τον Σαμαρά και τον Τσίπρα. Για την ακρίβεια, όλοι αυτοί προτιμούν πρώτα τον «κανένα», μετά τον Σαμαρά και μετά τους Βενιζέλο-Κουβέλη!

Αν τώρα κάποιοι πιστεύουν ότι με το να πάει ο Μπίστης στο ΠΑΣΟΚ κι ο Καστανίδης στη Δημοκρατική Αριστερά, θα αλλάξει κάτι, οκ, πάω πάσο!

Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι πια δεν υπάρχουν ούτε «βενιζελικοί», ούτε «αντιβενιζελικοί», ούτε «κουβελικοί» κι «αντικουβελικοί». Υπάρχουν μόνο άστεγοι ψηφοφόροι της Κεντροαριστεράς που στέλνουν διαρκώς τα μηνύματα τους, τα οποία δεν λαμβάνει κανείς.