Παραδόθηκε και ο «υπαρχηγός» Χρήστος Παππάς (video)

29.9.13

(..)Μέχρι τις 13:10 το μεσημέρι της Κυριακής, ο βουλευτής του κόμματος ήταν άφαντος. Τότε, εμφανίστηκε ένα ταξί έξω από τη Γενική Ασφάλεια και από μέσα κατέβηκε ο Χρήστος Παππάς.

Στάθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους που τον περικύκλωσαν, μίλησε για πολιτικές διώξεις της κυβέρνησης, είπε πως είναι απολύτως ελεύθερος και φώναξε "Ζήτω η Χρυσή Αυγή", σηκώνοντας το χέρι του, σε μια κίνηση που παραπέμπει ξεκάθαρα σε ναζιστικό χαιρετισμό.



«Η κυβέρνηση προβαίνει σε πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις με μοχλό την ανεξάρτητη – κατά κάποιους- Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα νικήσει. Ο ελληνικός λαός να μη σκύβει το κεφάλι», είπε αρχικά και όταν ρωτήθηκε αν έχει να πει κάτι για τις διώξεις κατά των μελών της Χρυσής Αυγής, είπε: «Δεν έχω να πω τίποτα. Είμαι απολύτως ελεύθερος, κάνουμε νόμιμο πολιτικό αγώνα και θα επανέλθουμε. Η Χρυσή Αυγή δε λυγίζει. Χρυσή Αυγή για πάντα, ζήτω η πατρίδα».


Πηγή: Newsit.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Δυστυχώς, ο συγκεκριμένος είχε πάρα πολύ χρόνο στη διάθεση του τον οποίο κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να έχει αξιοποιήσει.