Καρατζαφέρης: Θα την έστηναν και στο ΣΥΡΙΖΑ με εγγραφές του «κοριού» για τις Σκουριές (video)

7.10.13

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ:

Σαφώς και ισχύει και η θεωρία των δυο άκρων. Όχι όμως για όλο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά για κάποιες απ’ τις συνιστώσες του. Υπάρχουν «κοριοί» που έχουν πιάσει στοιχεία από συνομιλίες στις Σκουριές από κάποιο συγκεκριμένο βουλευτή και να ‘στε σίγουροι ότι την κατάλληλη στιγμή θα τα βγάλουν. 
Όπως επιτέθηκαν στον Κασιδιάρη, όταν φοβήθηκαν το ντέρμπυ ανάμεσα σε Δένδια και Κασιδιάρη στο Δήμο Αθηναίων, έτσι και τώρα θα επιτεθούν στον Σγουρό. Αυτό το στυλ των μεθοδεύσεων είναι επικίνδυνο γιατί όσο επικίνδυνη ήταν η Χρυσή Αυγή να μας καθίσει στο σβέρκο, άλλο τόσο επικίνδυνη είναι η Ν.Δ να κάνει ασκήσεις αντι-συνταγματικότητας.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ξέρω ότι πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί αναδημοσιεύω τη συγκεκριμένη δήλωση Καρατζαφέρη, ενός ανθρώπου που δεν φημίζεται για την αξιοπιστία και την απέχθεια του σε θεωρίες συνωμοσίας.

Παρ' όλα αυτά, θεωρώ αδιανόητο να αναφέρονται δημόσια και με τόση βεβαιότητα τέτοια πράγματα, πόσο μάλλον όταν αφορούν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προέρχονται από έναν πρώην αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ξέρει τι λένε οι «κοριοί». Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι τα κανάλια θυμήθηκαν ξαφνικά τον Καρατζαφέρη που τα τελευταία δυο χρόνια τον είχαν ξεγράψει, μέχρι και πολεμήσει υπέρ του Αντώνη Σαμαρά.

Ζούμε πολύ περίεργες μέρες. Nα και το video με την τοποθέτηση Καρατζαφέρη: