Ανακτά τις μονάδες που έχασε λόγω της δολοφονίας Φύσσα η Χρυσή Αυγή

24.11.13


Άλμα στο 10% έναντι του 7,6% του Οκτωβρίου σημειώνει η Χρυσή Αυγή, σε δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει σήμερα το Έθνος.

Ουσιαστικά, το νεοναζιστικό μόρφωμα ανακτά δημοσκοπικά τις μονάδες που έχασε μετά τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα κι όλα δείχνουν ότι το τρομοκρατικό χτύπημα στο Νέο Ηράκλειο, με θύματα δυο μέλη της, έδρασε καταλυτικά υπέρ της ανάκαμψης του κόμματος του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου.

Εδώ και καιρό, η Παραπολιτική επιμένει να τονίζει ότι για την άνοδο της Χρυσής Αυγής δεν φταίνε «τα μνημόνια», όπως αφελώς πιστεύουν οι περισσότεροι, γι' αυτό και δεν αρκεί η επιστροφή στην ανάπτυξη για την εξάλειψη της.

Από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα, δεν δολοφονήθηκαν μόνο οι δυο νεαροί στο Ν.Ηράκλειο αλλά επίσης το πολιτικό και το μιντιακό σύστημα επιχείρησαν μια τεράστια αντιμνημονιακή κωλοτούμπα, δαιμονοποιώντας την Τρόικα και τα όσα προβλέπει το Μνημόνιο. Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας «πούλησε» στο Τέξας ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στη συνέχεια τον είδαμε από κοινού με τον Αντώνη Σαμαρά να κάνουν σαν 15χρονοι έφηβοι από το βήμα της Βουλής.

Όσο το πολιτικό σύστημα πυροβολεί τα πόδια του με κραυγές και ανούσιες κόντρες, τόσο η αγανάκτηση θα φουντώνει και τόσο το επιχείρημα «Χρυσή Αυγή και να πάνε να πνιγούν όλοι» θα πείθει δυστυχώς περισσότερους.