Λυκούδης: Άκαιρη κι επικίνδυνη οποιαδήποτε συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ

26.11.13

«Άκαιρη», «επικίνδυνη» και «αποπροσανατολιστική» για το μέλλον της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε οποιαδήποτε προεκλογική ή μετεκλογική συνεργασία της Αγίου Κωνσταντίνου με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σπύρος Λυκούδης.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο γραμματέας της ΔΗΜΑΡ σημείωσε πως θα ήταν «καταστροφικό να γίνει η ΔΗΜΑΡ συμπλήρωμα, προεκλογικό ή μετεκλογικό», της Κουμουνδούρου.


Προσέθεσε ότι ο ίδιος τάσσεται υπέρ της αναδιάταξης του χώρου της κεντροαριστεράς, προσανατολισμό που έχουν υιοθετήσει όλες οι αποφάσεις των οργάνων του κόμματος, αλλά διευκρινίζοντας πως δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.

«Μου είναι αδιανόητο να αντιληφθώ πως έχει ξεκινήσει μία τέτοια συζήτηση», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Σχόλιο Παραπολιτικής: Θεωρητικά θα ήταν εύκολο να συμφωνήσει κανείς με τον κ. Λυκούδη αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Η Δημοκρατική Αριστερά κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής στις επόμενες εκλογές ή αν τα καταφέρει αλλά αυτές τις κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρειαστεί λογικά η συμμετοχή σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς μπροστά στον κίνδυνο της ακυβερνησίας. Τι θα πράξει τότε; Θα μείνει με το 3-3,5% της ως μικρό κόμμα της Αντιπολίτευσης;

Δεν νομίζω ότι το κόμμα του κ. Λυκούδη έχει την πολυτέλεια να αποκλείει μια πιθανή συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, εδώ είναι αμφίβολο αν την έχει ακόμα και το ΠΑΣΟΚ...