Ο Νίκος ο Νικολόπουλος ρωτάει τον Δένδια αν δολοφόνησαν τον Χριστόδουλο όπως τον Αραφάτ

23.11.13


Ο Νίκος ο Νικολόπουλος, το καμάρι της Αχαΐας (μας), συνεχίζει να γράφει ιστορία στα κοινοβουλευτικά χρονικά, αυτή τη φορά καταθέτοντας ερώτηση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια για τον θάνατο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

Απολαύστε την υπεύθυνα:

Αρ. Πρωτ.:4101/479/24-11-2013
Θέμα: «Θάνατος Αραφάτ – Μακαριστού Χριστοδούλου, κοινές διαδρομές;»

Ο θάνατος του Παλαιστίνιου ηγέτη Γιάσερ Αραφάτ, σύμβολο του παλαιστινιακού αγώνα, σε νοσοκομείο των Παρισίων το 2004 , ήταν δολοφονία, Σε δηλητηρίαση από ραδιενεργό πολώνιο είναι πολύ πιθανό να οφείλεται ο θάνατος του ιστορικού ηγέτη των Παλαιστίνιων Γιάσερ Αραφάτ. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει η έρευνα της επιτροπής των Ελβετών επιστημόνων που εξέτασαν δείγματα ιστών από τη σορό του.

Εν αντιθέσει , στην Ελλάδα και παρ’ όλες τις επανειλημμένες ερωτήσεις που έχει καταθέσει το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα Ελλήνων η μόνη απάντηση που έχει δοθεί είναι αυτή που προκύπτει από έγγραφο του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, για το περιεχόμενο του οποίου ενημέρωσε εγγράφως της Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιάς: «δεν υπήρξε εγγραφή παραγγελία για την διενέργεια ιατροδικαστικής διερεύνησης (νεκροψιακή-νεκροτομική και εργαστηριακή) στη σορό του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου» και, συνεπώς, η «Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών δεν γνωρίζει τα ακριβή αίτια του θανάτου του, τα οποία αναγράφονται στο εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου που προφανώς συνετάχθη και υπεγράφη από ιατρό, που γνώριζε τη νόσο και την πορεία της».

Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτησή μου σχετική με την κοίμηση του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστοδούλου.

Επειδή τις τελευταίες μέρες συγκλονίζεται η διεθνής κοινή γνώμη μετά την επίσημη έρευνα των Ελβετών επιστημόνων οι οποίοι διεξήγαγαν τεστ στη σορό του Αραφάτ, και απεφάνθησαν πως βρήκαν ραδιενεργό στοιχείο πολώνιο, σε ποσότητα 18 έως 36 φορές μεγαλύτερη από τα φυσιολογικά επίπεδα.

Επειδή οι επιστήμονες καταλήγουν στην επιστημονική έκθεσή τους λέγοντας ότι είναι σίγουροι κατά 83% ότι ο πρώην ηγέτης των Παλαιστίνιων δηλητηριάστηκε και ότι αυτό έγινε η αιτία του θανάτου του.

Συγκεκριμένα μάλιστα η μελέτη που δημοσιεύτηκε στο αραβικό δίκτυο «Αλ Τζατζίρα» αναφέρει ότι η ποσότητα του πολωνίου στο λείψανο του Αραφάτ είναι 9000 μιλικερέλ, ενώ μεγάλη ποσότητα από το ραδιενεργό υλικό βρέθηκε και στο χώμα του τάφου!!!

Επειδή όπως και στην περίπτωση του Μακαριστού Χριστοδούλου έτσι και στου ηγέτου Αραφάτ οι γιατροί δεν έκαναν νεκροψία, ούτε ανακοίνωσαν την αιτία θανάτου, γεγονός που φούντωσε ατ σενάρια για πιθανή δολοφονία.

Επειδή εν αντιθέσει με την Ελληνική Πολιτεία το 2011 το «Αλ Τζατζίρα» ξεκίνησε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας η σύζυγος του Αραφάτ Σούζα , παρέδωσε στους υπεύθυνους του δικτύου το ιστορικό του συζύγου της και τα ρούχα που φορούσε τις τελευταίες του μέρες.
Στα ρούχα όπως και πιο πάνω αναφέραμε βρέθηκαν υψηλά επίπεδα του στοιχείου πολώνιο 210.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως τον Ιούλιο του 2012 , το κανάλι δημοσίευση την έρευνα του που προκάλεσε την παρέμβαση της Γαλλίας και τελικά διετάχθη η εκταφή της σορού του Αραφάτ.
Εξήντα δείγματα από τη σορό του στάλθηκαν στην Ελβετία, τα οποία μελετήθηκαν από ομάδες Ελβετών, Γάλλων και Ρώσων ειδικών.
Μετά τους Ελβετούς, αναμένεται η δημοσίευση των συμπερασμάτων από τη γαλλική και ρώσικη ομάδα επιστημόνων.
Επειδή οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζητούν να γίνει τώρα έρευνα ακόμα περισσότερο και επιτακτικά με αφορμή της σορού του Παλαιστίνιου ηγέτη Γιάσερ Αραφάτ αλλά και την απραξία και ατολμία εκ μέρους του Ελληνικού Κράτους, να «ψάξει» εκ βαθέων το θέμα για τη σορό του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Ελλάδος, το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα Ελλάδος  επανέρχεται και απαιτεί η πολιτεία να κάνει το χρέος της.

Καλείσθε να απαντήσετε στα κάτωθι ερωτήματα:

Πρώτον, ποιος ο λόγος καθυστέρησης και χρονοτριβής απόδοσης της αλήθειας για τα αίτια του θανάτου του Μακαριστού Χριστοδούλου;
Δεύτερον, αν δεν έχετε κάτι να κρύψετε τότε γιατί δε δίνετε άμεσα την εντολή για εκταφή της σορού και γιατί δεν διαταρράσετε τον άμεσο έλεγχο για τοξίνες και ραδιενεργές ουσίες, εφόσον υπάρχουν ενδείξεις και υπόνοιες που ταλανίζουν το χριστεπώνυμο πλήθος και να καθαρίσει μια για πάνα το θέμα;
Τρίτον, να κατατεθεί ο πλήρης ιατρικός του φάκελος.

Ο ερωτών Βουλευτής,
Νικόλαος Ι. Νικολόπουλος