Απειλεί να κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να σκάσει ο Κώστας ο Καραμανλής

1.12.13


Αποφασισμένος να πει «όχι» στη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ εάν ο Γιάννης Στουρνάρας συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος φέρεται ο Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απόφαση του πρώην πρωθυπουργού και επί 13 χρόνια προέδρου της ΝΔ, συνδέεται άμεσα με το εσωτερικό μέτωπο του κόμματος, όπου ο κ. Στουρνάρας αποτελεί «κόκκινο πανί» για μεγάλο αριθμό νεοδημοκρατών.

Ο κ. Καραμανλής φέρεται να έχει αρνητική άποψη για τον κ. Στουρνάρα, αλλά σπεύδει να τον διαχωρίσει από τον πρωθυπουργό, τον οποίο όπως λέει στηρίζει. Βάσει του ρεπορτάζ, ο κ. Καραμανλής ουσιαστικά δεν ξεχνάει όσα έχει πει οι υπουργός Οικονομικών για την «καταστροφική» διετία 2007-2009.

Πηγή: In.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Δεν είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Γιάννη Στουρνάρα αλλά ο Κώστας ο Καραμανλής προσπαθεί με το ζόρι να μου τον κάνει συμπαθή.

Δεν το χωρά το μυαλό μου ότι ο άνθρωπος που διέλυσε τη χώρα και στη συνέχεια μετετράπη στον πιο σιωπηλό και ράθυμο βουλευτή των τελευταίων δεκαετιών μας απειλεί κιόλας ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, δεν θα συνεχίσει δηλαδή να εισπράττει χωρίς προφανή λόγο τη βουλευτική αποζημίωση.

Τι καταλογίζει στον Στουρνάρα; Ότι απλώς διάβασε τους αριθμούς της καταστροφικής διακυβέρνησης Καραμανλή, όπως τους έχει διαβάσει ο οποιοσδήποτε ευρωπαϊκός και διεθνής φορέας. Πόσο άλλο θράσος;