Προφυλακιστέος και ο Μπούκουρας- Πίσω από τα κάγκελα πλέον 6 από τους 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής

12.1.14

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τις αρμόδιες ανακρίτριες και τον εισαγγελέα και ο Ευστάθιος Μπούκουρας, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μετά από ανάλογη απόφαση η οποία λήφθηκε το Σάββατο το βράδυ για τους συναδέλφους του Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Οι κατηγορίες αφορούν και για τους τρεις ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.Η απολογία του Ευστάθιου Μπούκουρα, η οποία άρχισε το πρωί, διήρκεσε συνολικά επτά ώρες.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται και ισχυρίστηκε, όπως αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα, ότι δεν ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά φίλος, καθώς προέρχεται από άλλο πολιτικό χώρο.


Σχόλιο Παραπολιτικής: Με το 30% των βουλευτών της στη φυλακή, η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 10% στις δημοσκοπήσεις. Άβυσσος η ψυχή του αγανακτισμένου Νεοέλληνα.

7 σχόλια:

 1. όπα όπα οι δημοσκοπήσεις έγιναν πριν 10 μέρες και οι τελευταίες συλλήψεις σήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θέλω να πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα κάνει ένα ακόμα βήμα και θα θέσει την ομάδα αυτή εκτός νόμου. Αρκετά πια με ανθρώπους που δεν σέβονται τίποτα. Είπαμε άλλο πολιτική διαφωνία και άλλο βία και παραλογισμός σε ότι δεν συμφωνούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλά όλοι οι άλλοι, η περίπτωση Μπούκουρα όμως, το λιγότερο που θα μπορούσα να πω, είναι ότι είναι αξιοπερίεργη... Γνωστός πρώην ΠΑΣΟΚΟΣ ο κύριος αυτός, είδε φως και μπήκε στα γρανάζια του εθνικοσοσιαλισμού. Που κολλάει όλο αυτό πραγματικά δεν γνωρίζω. Όλα για την καρέκλα; Ίσως. Να αλλάζεις όμως και απο τον ουμανισμό να περνάς στο ανελέητο κυνήγι αλλοδαπών, είναι λίγο αρρωστημένο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εύχομαι η δικαιοσύνη να λάμψει και να μας αποδείξει ποιοι πραγματικά είναι οι άνθρωποι αυτοί και τι σκοπούς δόλιους είχαν για την δημοκρατία και τον πολιτικό μας πολιτισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Φαντάσου σε τι απόγνωση είχε περιέλθει ο Έλληνας για να αναγκαστεί να στείλει όλους αυτούς στη Βουλή... Ελπίζω ότι με την κατάσταση που τείνει να βελτιώνεται, πως όλοι αυτοί απλά θα αποτελέσουν παρελθόν και θα μας αδειάσουν τη γωνιά. Αρκετά τους ανεχτήκαμε νομίζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η κατάσταση τείνει να βελτιώνεται;Στον κόσμο σου ίσως.

   Διαγραφή
 6. Γεια σας πατριώτες όλοι μαζί να αναστησουμε την Ελλάδα μας να την σώσουμε απο τους εθνικιστές .ζήτω ο κουμουνισμος .που είναι αυτή η σοβιετική ένωση τώρα που την θέλεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή