Συνελήφθη στην Τουρκία ο Άγγελος Φιλιππίδης

11.1.14

Συνελήφθη στην Τουρκία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης ο οποίος θεωρείται κεντρικό πρόσωπο στην παροχή επισφαλών δανείων προς όφελος επιχειρηματιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Φιλιππίδης συνελήφθη αφότου οι ελληνικές Αρχές μετέτρεψαν το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του σε διεθνές.

Ο κ. Φιλιππίδης φέρεται να εντοπίστηκε μέσω του κινητού τηλεφώνου του, το οποίο φαίνεται πως είχε χρησιμοποιήσει πολλές φορές κατά τις τελευταίες ημέρες, σε παρεμβάσεις του σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην επικεφαλής του ΤΤ είχε επανειλημμένα υπονοήσει πως βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες για δουλειές, και όχι στην Τουρκία. Αναμένεται να παραδοθεί στις ελληνικές Αρχές εντός του Σαββάτου, ή το αργότερο την Κυριακή, ώστε να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Σχόλιο Παραπολιτικής: Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η κατάθεση τους στις δικαστικές αρχές, ξεκινώντας από το πως βρέθηκε στην Τουρκία ενώ δήλωνε ότι είναι στις ΗΠΑ. Αν δεν συνελήφθη στο αεροδρόμιο λόγω κάποιας ενδιάμεσης πτήσης επιστροφής του, τότε μάλλον το κλίμα γι' αυτόν θα γίνει ακόμα χειρότερο.

4 σχόλια:

 1. Τάχουν όλα! Λεφτά, προβολή, κύρος, καλή ζωή. Κι όμως δεν έχουν την εκδοχή εκείνη του ήθους που θα τους έσωζε από την καταρράκωση: την αίσθηση της υστεροφημίας-απέναντι στα παιδιά τους έστω. Απληστία και αιώνια καταδίκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επειδή δεν θέλω να πιστεύω ότι όλες αυτές οι συλλήψεις είναι προεκλογικές φιέστες ,θα πρέπει να πάνε και στις άλλες τράπεζες να δούμε με τι όρους έδωσαν δάνεια και σε ποιους. Και αν πληρούσαν τους όρους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η προσπάθεια της δεξιάς να διαγράψει από το ημερολόγιο την περίοδο 2004-2009 αρχίζει να κάνει νερά. Αυτά τα τσογλάνια κυβερνούσαν την Ελλάδα και την κατέστρεψαν με την ανοχή και την καθοδήγηση του ραφηνάτου. Το στόρυ συνεχίζεται και σήμερα με τους Μπαλτάκους και τους Χρύσανθους. Σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με την υπόθεση του Θέμου Αναστασιάδη ,που βρίσκεται το θέμα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή