Δείξε μου τον προσκεκλημένο σου, να σου πω ποιος είσαι!

16.1.14

Ως επίσημος προσκεκλημένος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάσθηκε ο τέως πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος στην επιτροπή της Βουλής, που συζητείται το θέμα της πώλησης του Διαχειριστή Μεταφοράς Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).

Ο κ. Φωτόπουλος έγινε δεκτός από την επιτροπή της Βουλής παρά τις αντιδράσεις βουλευτών της κυβέρνησης έπειτα από αίτημα του επικεφαλής για θέματα ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Θανάση Πετρακου.

Όταν ρωτήθηκε από μέλη της επιτροπής για τα ζητήματα των δανειοδοτήσεων της ΓΕΝΟΠ που εξετάζει η δικαιοσύνη ο κ. Φωτόπουλος απέφυγε να απαντήσει, ενώ δημιουργήθηκε ένταση με τον βουλευτή της ΝΔ Κωστή Μουσουρούλη.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Σχόλιο Παραπολιτικής: Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κουμουνδούρου είχε προσφέρει πολιτική σκέπη και στον κ. Ρίζο, ένα ακόμα μπουμπούκι της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με κάποιες...offshore δραστηριότητες.

«Δύναμη αλλαγής» ο ΣΥΡΙΖΑ...

6 σχόλια:

 1. Πραγματικά τι να σχολιάσεις... Εντελώς τραγικό. Να τους χαίρονται εκεί στην Κουμουνδούρου. Μετά τους βουλευτές με τα κρυμμένα εκατομμύρια, έρχονται και οι συνδικαλισταράδες να μας πουν για νέα αρχή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μετά απορούν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ γιατί τους λένε νέο ΠΑΣΟΚ. Ο Φωτόπουλος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα επαγγελματία ΠΑΣΟΚΟΥ. Να τον χαίρονται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα συνεισφέρει κι ο Φωτόπουλος από την μπάζα όλων αυτών των χρόνων στην προεκλογική εκστρατεία του Σύριζα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τι να πω ρε παιδιά; Αυτό είναι πολύ προκλητικό και καταντάει αηδία. Θα μου πείτε και τι έγινε; Ποιος θα το καταλάβει; Ενώ αυτό το θέμα κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι πρώτο σε όλα τα ΜΜΕ, το θάψανε κανονικά. Πως να μάθει ο απλός ψηφοφόρος για όλη την σαπίλα που κουβαλάει ο ΣΥΡΙΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άντε, ελπίζω η πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ να κοσμείται από την παρουσία του λαμπρού αυτού ανθρώπου. Οτιδήποτε άλλο, θα ήταν απογοήτευση εκτός κι αν, η θέση αυτή προορίζεται για την Τζάκρη, πάω πάσο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Που τον είχαν τόσο καιρό αυτόν τον τυπάκο ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή