Η Νέα Δημοκρατία συμπαθεί τους τρομοκράτες πιο πολύ από τον ΣΥΡΙΖΑ;

7.1.14

Μετά το Νίκο Μαζιώτη και την Πόλα Ρούπα που δραπέτευσαν πανεύκολα, παρόλο που ανήκουν στη νεότερη και ενδεχομένως ενεργή γενιά τρομοκρατών, σήμερα κατάφερε με χαρακτηριστική ευκολία να το σκάσει και ο βετεράνος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός.

Πρόσφατα, η Νέα Δημοκρατία επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή μια μάλλον σωστή ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τον Σάββα Ξηρό.

Ρίξτε μια ματιά σε ένα χαρακτηριστικό ρεπορτάζ εδώ. Τότε, η Νέα Δημοκρατία, μέσω του γνωστού κυρίου Κεδίκογλου, είχε κάνει λόγο για «συμπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς τους τρομοκράτες», η οποία «όχι μόνο δεν κρύβεται, αλλά παίρνει προκλητικές διαστάσεις».

Σήμερα, με βάση το βλακώδες σκεπτικό της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς συμπαθεί τους τρομοκράτες, η Νέα Δημοκρατία μάλλον τους...λατρεύει μιας και επί των ημερών της δραπετεύουν από τις φυλακές και μάλιστα με τον πιο προσβλητικό τρόπο για την ελληνική έννομη τάξη.

Φαντάζομαι τι θα είχε συμβεί αν ο Ξηρός το είχε σκάσει επί ΣΥΡΙΖΑ...

7 σχόλια:

 1. Aς μην προτρέχουμε σε συμπεράσματα. Μπορεί να γυρίσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σοφό συμπέρασμα! Εσύ προτιμάς να τους αφήνουμε ελεύθερους δια νόμου; Και μια παρατήρηση... Αν δεν το έχεις καταλάβει, συγκυβερνάς με τη ΝΔ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μάλλον θα πρέπει να ξεσκονίσεις λίγο τα ελληνικά σου. Το... συμπαθεί, εννοεί ότι τους αφήνει ελεύθερους με την θέληση της. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, διότι ποτέ η ΝΔ δεν ζήτησε επίσημα την απελευθέρωση δολοφόνων όπως το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστά, η ΝΔ ασχολείται με τη φυγάδευση μιζαδόρων μόνο.

   Διαγραφή
 4. Έχω την εντύπωση πως αν ο Ξηρός δεν έπαιρνε την άδεια που βλακωδώς για μένα δικαιούται βάση νόμου, εσύ θα ήσουν ο πρώτος που θα έβγαινε στα κάγκελα να διαμαρτυρηθεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ευθυμήσαμε πάλι! Η ΝΔ συμπαθεί πολύ τους τρομοκράτες αυτό είναι αλήθεια. Γι'αυτό άλλωστε πρότεινε και την κατάργηση της αστυνομίας και των ΜΑΤ, καθώς και την απελευθέρωση Ξηρού! Ντροπή να μιλάτε κατ'αυτόν τον τρόπο για μια παράταξη που έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος στην τρομοκρατία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δε βλέπεις και τι διαβάζεις εσύ. Όσο συμπαθεί ο συριζα την τρομοκρατία, τόσο τη λατρεύει κι η ΝΔ. Άιντε.

   Διαγραφή