Περιμένουν τα υπουργεία οι κορυφαίοι του ΣΥΡΙΖΑ και δεν κατεβαίνουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές

25.1.14

Τον πολιτικό χαρακτήρα και την κρισιμότητα των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών και την ανάγκη συστράτευσης όλων των κομματικών δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων στελεχών, υπογράμμισε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τα μέλη της Γραμματείας να μεταφέρουν σε όλα τα στελέχη και τα όργανα του κόμματος την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να δοθεί μια μεγάλη πολιτική μάχη και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Υπό το πρίσμα αυτό ζήτησε από τα κορυφαία στελέχη να αφήσουν κατά μέρος προσωπικούς σχεδιασμούς και να συμμετάσχουν στην εκλογική μάχη για τις Περιφέρειες και τους Δήμους της χώρας.



Σχόλιο Παραπολιτικής: Η έκκληση του Τσίπρα επιβεβαιώνει την αίσθηση των τελευταίων εβδομάδων, ότι δηλαδή τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνουν καμία διάθεση να κατέλθουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς είναι πιθανό να...κερδίσουν και να δεσμευτούν δημόσια για μια πενταετή θητεία στην Αυτοδιοίκηση.

Προτιμούν να περιμένουν τις εθνικές εκλογές, την επόμενη μέρα των οποίων μπορούν να αναδειχθούν υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, όλα δείχνουν ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι του κόμματος του Αλέξη Τσίπρας στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα θυμίζουν κυρίως την εποχή του 4% κι όχι αυτή του 30%, κάτι που οι πολίτες δεν μπορούν παρά να αξιολογήσουν μάλλον αρνητικά.