Τι πρέπει να μας μείνει από την Καρυπιάδα;

7.2.14


Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε την άρση της υποστήριξης στην υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, λαμβάνοντας υπόψη «τα νέα δεδομένα» που ανέκυψαν, επικαλούμενη σχόλια, δηλώσεις και θέσεις του κ. Καρυπίδη στο παρελθόν.

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε αναζήτησή άλλης υποψηφιότητας, την οποία θα αποφασίσει η ΚΠΕ μετά από διαβούλευση με τις τοπικές οργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, στη σημερινή της συνεδρίαση, συνεκτιμώντας τα στοιχεία και τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, καθώς και την κρισιμότητα των αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής των μνημονίων, αποφάσισε την άρση της υποστήριξης στην υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη για την θέση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας.

Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε αναζήτησή άλλης υποψηφιότητας, την οποία θα αποφασίσει η ΚΠΕ μετά από διαβούλευση με τις τοπικές οργανώσεις».

Πηγή: Αυγή

Σχόλιο Παραπολιτικής: Κατά τη γνώμη της Κουμουνδούρου, τι θα πρέπει να κρατήσει ο μέσος πολίτης από όλη αυτή την ιστορία με τον Καρυπίδη;

Ποια είναι τα «νέα δεδομένα» που προέκυψαν και τώρα πια δεν είναι ο κατάλληλος; Οι επίμαχες δηλώσεις του είναι παλιές, δεν τις έκανε κατόπιν εορτής. Με διαδοχικές μάλιστα ανακοινώσεις του, ο ΣΥΡΙΖΑ τα έβαλε με όσους του άσκησαν κριτική ενώ η τοπική του οργάνωση στη Δυτική Μακεδονία ψήφισε ακόμα και χθες υπέρ της υποψηφιότητας του.

Θα είναι κάποιος φοβερά κακοπροαίρετος αν από όλο αυτό καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μη σοβαρό κόμμα, απολύτως ανέτοιμο να αναλάβει σοβαρές ευθύνες;