ΒΗΜΑ: Χλεύη όταν μιλάει ο Παπανδρέου στους απόφοιτους του Harvard, σεβασμός όταν μιλάει ο Σαμαράς

22.2.14


Με τον τρόπο που βλέπετε παραπάνω, το ΒΗΜΑ περιέγραψε την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου σε εκδήλωση των Ελλήνων αποφοίτων του Harvard, ξοδεύοντας αρκετές λέξεις για το μενού(!) της βραδιάς.

Τον περασμένο Νοέμβριο, στους απόφοιτους του Harvard μίλησε και ο Αντώνης Σαμαράς αλλά τότε ουδείς ασχολήθηκε με το μενού της βραδιάς, πόσο μάλλον το ΒΗΜΑ το οποίο κάλυψε με απόλυτη σοβαρότητα την ομιλία του πρωθυπουργού, χωρίς να τονίσει απαξιωτικά ότι απευθύνθηκε «σε καμιά 50αρια απόφοιτους».


Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αν πάντως βοηθά την κρίση σας, ένας από τους δυο έκανε βουλευτή τον γιο του εκδότη του ΒΗΜΑτος χωρίς να τον ξέρει άνθρωπος και ο άλλος αρνήθηκε να δεχθεί την παράτυπη δανειοδότηση ΜΜΕ επί των ημερών του, κάτι που ο άλλος δέχθηκε και υλοποίησε μετά χαράς.

4 σχόλια:

 1. Τις γελοιότητες δεν μπορείς να τις καλύψεις καλύτερα δημοσιογραφικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο καημένος ο Παπανδρέου. Τον αποδομούν, με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο, ακόμη και αυτοί που τον ύμνησαν με ουρανομήκη εξώφυλλα-ούτε πέντε χρρόνια δεν έχουν καν περάσει. Ούτε οι απειλές του ότι είναι παρών-θυμίζουν το αλήστου μνήμης πιστόλι στο τραπέζι-τι επεισόδιο κι αυτό ε;- δεν μπορούν πια να πιάσουν. Θα περιφέρεται σε παρακμιακούς κύκλους αποφοίτων, συνταξιούχων, μελαγχολική φιγούρα, χωρίς τη λάμψη της εξουσίας, απογυμνωμένος από κάθε δανεική αύρα, Μόνος του και απελπιστικά λίγος. Σαν αυτό που πάντα ήταν πραγματικά. Καλό κατευόδιο πρίγκηψ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι ομόσταυλοι του ΔΟΛ τρεμούλα και πρετεντεράκος σε πλήρη καλπασμό εναντίον του Γ. Παπανδρέου!! Έχει ο καιρός γυρίσματα κύριοι εκφραστές της εργολαβίας λάσπης. Θα βλέπετε συνεχώς την πλάτη των άλλων ! Μνήμη έχομε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εάν αυτοί οι δόλιοι εψησαν τον Γ.Α.Παπανδρέου ,εμείς την Τσικνοπέμπτη του 2015 θα τσικνησουμε τους δόλιους του ΔΟΛ αλλά είναι μεγαλοπροβατίνες και άνοστες !Εν πάσι περιπτώση εμείς πρώτα θα γλεντήσουμε και μετά θα φάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή