Αυτοί που έκαναν μάγκα τον αναξιόπιστο Σαμαρά

31.3.14

Του Τριαντάφυλλου Δραβαλιάρη*

Κομμάτια και θρύψαλα. Σαν να τους ψεκάζουν. Κομμάτια και θρύψαλα η «Χρυσή Αυγή». Σαν να έπεσε πάνω τους θανατικό. Κομμάτια και θρύψαλα η Δημοκρατική Αριστερά από την ημέρα που αποφάσισε την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση.

Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς πάλι υφίσταται την πίεση του «Ποταμιού». Η ευκολία με την οποία το νεοσύστατο «Ποτάμι» απειλεί τους πάντες και τα πάντα, είναι ενδεικτική των δυνατοτήτων διείσδυσής του σε άλλους πολιτικούς χώρους. Είναι αποδεικτική συμμαχιών που φτιάχτηκαν στο «πόδι». Και κατέρρευσαν. Συμμαχιών με χαλαρούς αρμούς. Χωρίς καμία προοπτική και συνεκτική ουσία.

Είναι χαρακτηριστική η πρόσφατη αποκάλυψη του Πάνου Καμμένου για τις ανύπαρκτες συγγενικές σχέσεις. Της Δάφνης Σημίτη με τον ιδρυτή του «Ποταμιού». Τον έβγαλε ανιψιό της. Δεν γνώριζε ότι θα διαψευσθεί κοτζάμ αρχηγός; Δεν βαριέσαι. Είναι η δύναμη της συνήθειας. Όμως, έχασε την καλή μαρτυρία. Μια... νοστιμότατη καρυδόπιτα στο διαδίκτυο ήταν η απάντηση του «Ποταμιού» στη χαζή επιχείρηση του Π. Καμμένου.

Στο τέλος ενός δύσκολου δρόμου επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει σωτηρία χωρίς θυσίες, χωρίς δύσκολες προσαρμογές, χωρίς άρωμα Μέρκελ. Μέχρι και ο Γ. Δραγασάκης το αναγνώρισε. Με ισχυρή αριστερή λογική.

Στο τέλος του χρόνου θα 'χουμε εντυπωσιακές αλλαγές στην οικονομία και η επίδρασή τους θα γίνει φανερή σε όλες τις πλευρές της οικονομικής ζωής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορεί πλέον, από την πλευρά του, να επικαλείται λύσεις που δεν πατάνε στην πραγματικότητα. Θα κληθεί να δώσει απαντήσεις. Πώς, πόσα, γιατί και από πού.

Η εποχή των εύκολων απαντήσεων παρήλθε ανεπιστρεπτί. Ας το σκεφθούν αυτό όσοι έχρισαν τον Αντ. Σαμαρά εκδικητή των δικών τους ονείρων. Όσοι του προσέδωσαν αξιοπιστία που εστερείτο...

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην Ημερησία.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

2 σχόλια:

 1. Στην ανάγκη της οικονομικής ενίσχυσης για τις προσωπικές ανάγκες, επιχειρηματικού κεφαλαίου και αναχρηματοδότηση έχετε λιώσει τη σωστή εταιρεία που προσφέρει δάνεια ελάχιστο ποσό των $ 1.000 έως μέγιστο ποσό των $ 50.000.000 άτομα και οργάνωση σε 2% χωρίς εξασφαλίσεις ή έλεγχο ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: janeahabah@hotmail.com με τα στοιχεία σας για την επεξεργασία της αίτησής σας.

  όνομα:

  διεύθυνση:

  χώρα:

  τηλέφωνο:

  ηλικία:

  σεξ:

  επάγγελμα:

  θέση που κατέχουν στο χώρο εργασίας:

  ποσό του δανείου:

  διάρκεια του δανείου:

  Σκοπός του δανείου:

  μηνιαίο εισόδημα:

  Με εκτίμηση,

  Jane Ahabah

  CEO / MD Jane Ahabah οικονομικά το σπίτι (ΞΑΦΗ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το όνομά μου είναι ο κ. Mason Clark. Είμαι ένα ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα που δίνουν έξω δάνεια σε ιδιώτες και επιχειρήσεις ιδιώτες. Έχετε απορριφθεί με τόσες πολλές τράπεζες; Μήπως χρειάζονται χρηματοδότηση για να συστήσετε την επιχείρησή σας; Μήπως χρειάζονται χρηματοδότηση για την επέκταση της επιχείρησής σας; Ή μήπως θα πρέπει να έχετε ένα προσωπικό δάνειο; Δανείου μου κυμαίνεται από προσωπική επιχειρηματικό δάνειο. Δικό μου επιτόκιο 2% είναι πολύ προσιτές και η διαδικασία δανείου μας είναι πολύ γρήγορη, όπως καλά. Είμαι πολύ πρόθυμος να κάνει όλα τα οικονομικά προβλήματά σας ένα πράγμα του παρελθόντος. Εάν είστε πραγματικά έτοιμοι να πάρετε τα οικονομικά προβλήματα σας λυθούν, τότε δεν αναζήτηση περαιτέρω και να εφαρμόσει ένα δάνειο σήμερα. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα μέσω e-mail: masonclarkloanfirm@outlook.com

  Με τις καλύτερες ευχές.
  Ο κ. Mason Clark
  Διευθύνων Σύμβουλος.
  Mason Clark Δάνειο εταιρεία Plc.

  ΑπάντησηΔιαγραφή