Άρη, βοήθεια σου!

4.3.14


Την παραπάνω φωτογραφία δημοσίευσε σήμερα στο Twitter ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, όχι με την ιδιότητα του Χριστιανού Ορθόδοξου αλλά με αυτή του υποψήφιου δήμαρχου της Αθήνας που προσπαθεί να μαζέψει τα ψηφαλάκια της συντηρητικής Δεξιάς.

Τη συνόδευσε μάλιστα και με το γλυκανάλατο σχόλιο «Σήμερα μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην ήταν οι κατάλληλες σίγουρα όμως υπήρχε ζεστασιά, αλληλεγγύη & ανθρωπιά!». Ελπίζω να μην είχε τη φωτογραφία και την ατάκα έτοιμες από καιρό γιατί πιο πολύ μου θυμίζουν Χριστούγεννα παρά Καθαρά Δευτέρα.

Σέβομαι το θρησκευτικό αίσθημα του καθενός και δεν ανήκω σε εκείνους που με ευκολία χαρακτηρίζουν ηλίθιο όποιον δεν δηλώνει αυτάρεσκα «άθεος». Αυτό όμως που κάνει ο κ. Σπηλιωτόπουλος με ενοχλεί και θεωρώ ότι προσβάλει τη νοημοσύνη μου.

Πολιτεύτηκε για χρόνια ως νέος, σύγχρονος και φιλελεύθερος Δεξιός και επειδή τώρα χρειάστηκε η Νέα Δημοκρατία να κατεβάσει κάποιον, ίσα για να λέει ότι δεν στήριξε τον Καμίνη, βλέπουμε τον κ. Σπηλιωτόπουλο πρώτα να παριστάνει ξαφνικά τον ανήσυχο Αθηναίο και τώρα ξαφνικά τον πιστό και συνετό Χριστιανό που πήγε Καθαρά Δευτέρα να ανάψει ένα κεράκι.

Mου αρέσουν κι εμένα αρκετά οι διάφορες καμπάνιες των υποψηφίων πολιτικών στις ΗΠΑ αλλά δεν θα τις συνιστούσα στον κάθε τυχοδιώκτη πολιτικό των Βαλκανίων. Καλή και χρήσιμη η επικοινωνία στη σύγχρονη Πολιτική αλλά από τότε που συμμετείχε στην καταστροφή της χώρας με τον Κώστα τον Καραμανλή, ο κ. Σπηλιωτόπουλος όφειλε να έχει ήδη μάθει ότι μόνο η επικοινωνία δεν αρκεί...