Αυτό που δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ του 44% με τους Καμίνη-Μπουτάρη κι αυτό που κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ

5.3.14


Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σε συνέντευξη του, επιτέθηκε στον Γιώργο Καμίνη με τη φοβερή κατηγορία ότι υπήρξε «ο εκλεκτός του Γιώργου Παπανδρέου».

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«O κ. Καμίνης με κατηγορεί ότι είμαι μία κομματική υποψηφιότητα και ότι ο ίδιος είναι μία ακομμάτιστη υποψηφιότητα. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάει ο κόσμος είναι ότι ο κ. Καμίνης είναι ο εκλεκτός του κ. Βενιζέλου, ήταν ο εκλεκτός του κ. Παπανδρέου. Αν ο ίδιος ντρέπεται να το πει, θα του το θυμίζουμε εμείς. Να είναι σίγουρος ότι θα το θυμάται και ο κόσμος».

Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση από το σχόλιο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή στο Facebook:

O υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα, με ταχύρρυθμα μαθήματα αλαζονείας και σκουρλετικές φθηνιάρικες ατάκες, προφανώς αδυνατεί να κατανοήσει ότι το ΠΑΣΟΚ του 2010 με ποσοστό πολλαπλάσιο απο αυτό που έχει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε κομματικές επιλογές.

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη επιλέξαμε το 2010 να στηρίξουμε υποψηφιότητες πραγματικά υπερκομματικές, με χαρακτηριστικά μεταρρυθμιστικά, προοδευτικά, ανεξαρτησίας, σοβαρότητας. Τον ΚΑΜΙΝΗ και τον ΜΠΟΥΤΑΡΗ. Και δικαιώθηκαν κυρίως οι πολίτες που έκαναν την ανατροπή. Πραγματικοί υπηρέτες της τοπικής αυτοδιοίκησης σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Χωρίς κομματικό καπέλο , έπαρση και εξαρτήσεις. Χωρίς παραληρήματα α-λα Δούρου για "καλό αντιμνημονιακό μάζεμα σκουπιδιών" ούτε πρόβα τζενεράλε για την εξουσία.

Γι' αυτό και οι σημερινές επιλογές τους σε Δήμους και Περιφέρειες, παρά το εύφορο γι' αυτούς έδαφος, δεν απέχουν - δυστυχώς για όλους - από το παρελθόν τους, λειτουργώντας με λογικές του 3% . Η δήθεν καθαρότητα σε επίπεδο αυτισμού.

8 σχόλια:

 1. Μιλάμε για την επιτομή του ξύλινου -και συγχρόνως κενού περιεχομένου- πολιτικού λόγου. Και μυρίζει και μούχλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ευχή και κατάρα5 Μαρτίου 2014 - 9:13 μ.μ.

  Τι φυσιολογικός άνθρωπος είσαι ρε ξυρισμένε τράγε που θάβεις τις γενετήσιες ορμές σου-τις όποιες-κάτω απ'το πιο ανόητο δόγμα που έχει διανοηθεί διεστραμμένος νους: της παρθενίας!Από την Παναγία μέχρι τον κατώτατο κλήρο όλο αυτό το εγκεφαλικό, διανοητικό κατασκεύασμα βασίζεται στη διαστροφή της στέρησης και της απαγόρευσης μιας από τις βασικότερες λειτουργίες του σώματος. Τσίσα και κακά μόνο επιτρέπονται και αυτά πάλι όχι ομολογημένα. Υποκρισία χωρίς τέλος. Να γιατί ποτέ δεν θα δεχτώ κάθε προπαγάνδα τους ότι αυτός είναι και καλά προοδευτικός και οι άλλοι ήταν κάτι λιγότερο. Τα ίδια υποκριτικά και αρπακτικά σκατά είναι όλοι τους-γενειοφόροι και αγένειοι, ανωτεροι και κατώτεροι-εξαιρώ μόνο τους παντρεμένους ελληνορθόδοξους, που τουλάχιστον χαίρονται και απολαμβάνουν το σεξ απροκατάληπτα και ανυπόκριτα με τη συμβία τους ή όποια αρπακτή τους τύχει κατά την εξομολόγηση ή μετά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. δηλαδη ο καμίνης είναι πολιτικά ουδέτερος ασε μας ρε παραπολιτική τι άλλο θα ακούσουμε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Φιλελεύθερος5 Μαρτίου 2014 - 9:44 μ.μ.

  Και γιατί τον κράζετε; Κι εσείς για αυτό τον λόγο δεν έχετε φαγωθεί να τον προωθείτε τον Καμίνη; Επειδή υπήρξε (και) επιλογή ΓΑΠ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ευχή και κατάρα5 Μαρτίου 2014 - 9:47 μ.μ.

  Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να δαιμονοποιείται μια απροκάλυπτα-προτιμώ το ανυπόκριτα- κομματική υποψηφιότητα. Αυτές οι δηθενιές περί ανεξάρτητης και ακομμάτιστης υποψηφιότητας είναι αηδιαστικά υποκριτικές αλλά και κουτοπόνηρα υστερόβουλες: αν μας κάτσει το χαρτί τον κάνουμε δικό μας και τρέχουμε να φωτογραφηθούμε και να εισπράξουμε το μερτικό της νίκης. Αν δεν μας κάτσει, ποιος είστε κύριε; Όταν ο Καμίνης έσβηνε τα φώτα στη Πλατεία πόσο υπερκομματικός ήταν; Όσο ο Παπουτσής με τα δακρυγόνα του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Θα πρέπει να γνωρίζουν οι του ΣΥΡΙΖΑ ότι τα παιδιά των κομματικών σωλήνων έχουν τελειώσει άπαξ δια παντός! Ο κόσμος έχει αντιληφθεί πλέον τι γίνεται και δεν εμπιστεύεται κανέναν. Αυτό το νέο και άφθαρτο θα προκύψει σύντομα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η διαφορά είναι
  απλούστατη ..

  Ο Καμίνης τους το ΠΗΡΕ των κομμάτων, το "χρίσμα" .

  Του Σακελλαρίδη του ΕΔΩΣΕ το κόμμα του "χρίσμα" . ..

  Θ.Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ευχή και κατάρα6 Μαρτίου 2014 - 1:14 π.μ.

  Ο Θεός να τον έχει καλά και να τον προστατεύει. Να τον προστατεύει το ίδιο καλά όπως το κάνει και η πολυλατρεμένη μας Παραπολιτική. Κακός λόγος να μην βρεθεί στο διάβα του Παναγιώτατου Αλάνθαστου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή