Η γκάφα της Χρυσής Αυγής με το μήνυμα για τη 21η Απριλίου

21.4.14


Να εκμεταλλευτεί τα διάφορα συνθήματα που ακούστηκαν τα προηγούμενα χρόνια από διάφορους πολιτικούς χώρους περί «χούντας του Μνημονίου» προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ξανά σήμερα η Χρυσή Αυγή, καταφέρνοντας όμως τελικά να σημειώσει ένα υπέροχο αυτογκόλ.

Στην ανακοίνωση των νεοναζί αναφέρεται, μεταξύ άλλων, το εξής:

Η χούντα του μνημονίου, η ξενόδουλη εξουσία Σαμαράδων, Βενιζέλων και εργολάβων ωχριά μπροστά στα στρατιωτικά καθεστώτα της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας.

Φυσικά, η Χρυσή Αυγή ήθελε να τονίσει ότι η Χούντα της 21ης Απριλίου ωχριά μπροστά στη Χούντα του Μνημονίου αλλά φαίνεται ότι η λύσσα τους να σπεύσουν να υποστηρίξουν τους δικτάτορες τους μπέρδεψε.

Δύσκολη γλώσσα τα ελληνικά. Στις δολοφονίες, δυστυχώς, τα καταφέρνουν καλύτερα.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

3 σχόλια:

  1. Να μιλάνε διάφοροι για τα ελληνικά της Χρυσής Αυγής το καταλαβαίνω. Να το κάνετε κι εσείς οι του ΓΑΠ είναι ανεκτίμητο χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τη γκάφα.. Δυστυχώς δεν αρκούν τα "αυτογκόλ" για να περιοριστούν (ή και να εξαφανιστούν) τα Χρυσαύγουλα (sic). Και τα άλλα κόμματα - αν είδες - π@π@ριές γράφουν στα μηνύματά τους για τη Χούντα : άλλοι καλούν το λαό σε εγρήγορση, και άλλοι σε μάχη κατά του Μνημονίου και της Ευρώπης. Και μετά θέλουμε να "βγούμε από την κρίση". Ε, ρε τρέλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω τους αδικείς. Για αυτούς η χούντα είναι κάτι σπουδαίο. Οπότε λένε ότι η σπουδαιότητα της χούντας του μνημονίου ωχριά μπροστά σε αυτή της 21ης Απριλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή