Δόση σε δόσεις για την αναξιόπιστη Ελλάδα

2.4.14

Σε τρεις δόσεις θα διατεθούν τα 8,3 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, με την πρώτη να ανέρχεται σε 6,3 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χθες ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Ειδικότερα, 6,3 δισεκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν στα τέλη Απριλίου και οι υπόλοιπες δόσεις μετά τις εκλογές και συγκεκριμένα 1 δισεκατομμύριο τον Ιούνιο και 1 δισεκατομμύριο τον Ιούλιο, οι οποίες και θα χορηγηθούν με έξι προαπαιτούμενα ανά δόση, τα οποία δεν διευκρινίστηκαν.

Δεν χρειάζεται κανείς να είναι ειδικός για να κατανοήσει ότι η δόση σε...δόσεις εκθέτει τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης περί success story και ανάκτησης της αξιοπιστίας της χώρας. Οι Ευρωπαίοι δανειστές εξακολουθούν να θέτουν όρους και προϋποθέσεις μέχρι και για 1 δισεκατομμύριο ευρώ και κανείς δεν μπορείς να τους αδικήσει.

Η ανωριμότητα του πολιτικού συστήματος εξακολουθεί να καθιστά τη χώρα αναξιόπιστη. Δεν είναι μόνο η κυβέρνηση που πνίγεται σε μια κουταλιά...γάλα αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, η υστερική ύπαρξη των οποίων θυμίζει πάντοτε στους Ευρωπαίους ότι αρκεί ένα και μόνο εκλογικό αποτέλεσμα για να στείλει τη χώρα πολύ πίσω.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

2 σχόλια:

  1. προφανώς αγαπητέ Συντάκτα ζείτε σε μια άλλη χώρα, δημοκρατική, που δεν έχει μαριονέτες υπουργούς, όπου δεν έχει καταργηθεί ο κοινοβουλευτικός έλεγχος,όπου οι βουλευτές δεν διαβάζουν νομοσχέδια 200 σελίδων και 58 τροπολογίες μέσα σε 48 ώρες και η οποία δεν κυβερνάται μέσω του αποφασίζομεν και διατάσσομεν (Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου). Να μας πείτε λοιπόν που ζείτε εσείς για να έρθουμε κι εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχουμε πραξικοπηματα, αποστασιες, Κουισλιγκ, και δεν μου ερχονται καμια σαρανταρια αλλες πατενταρισμενες φρασεις. Καλα λεει ο ΚΥΡ "πολιτικοποιηθηκε το ποδοσφαιρο και ποδοσφαιροποιηθηκε η πολιτικη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή